More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music: DJ Marky & XRS feat. Stamina MC – LK

  Over het algemeen komt Drum & Bass uit Engeland en zo klinkt het over het algemeen dan ook. Dik, snel, maar ook heel kil.

  DJ Marky komt voor de verandering eens uit Brazilië en zo klinken zijn intens hard heersende tunes dan ook. Verrukkelijke drum 5 bass beats, maar met een moddervette zomerse saus er over heen. Je wilt bijna een glas rosé inschenken met een klontje ijs erbij. Hij is al sinds 1992 bezig met drum & bass, maar is voor het echte werk wel naar Londen vertrokken waar hij de fijne kneusjes van het vak heeft geleerd van grootheden als Goldie en Dj Hype. Luister deze heerlijke track LK uit 2004. Twaalf jaar oud maar nog geen spat aan kracht ingeboet. Check overigens ook dit zeer uitgebreide interview dat Vice met DJ Marky had. Ik ga LK in ieder geval nog een paar keer op repeat zetten.

  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/135562209″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

  Er kan niet genoeg Drum & Bass gemaakt worden. Old School, New School, allemaal prima! Meer Drum & Bass? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  HayoBeckman
  12/04/2016 - 22:06 22:06

  Schaak dan ook deze essentiële Essential Mix van DJ Marky & XRS uit 2004. Twee uur lang van dit geweld, hoef je LK niet op repeat te zetten, Reet.
  Rouleert nog regelmatig de speakers uit in huize Beckman.
  https://www.mixcloud.com/dnbclassics/dj-marky-xrs-essential-mix-21-march-2004/

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN