More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Courtney Barnett & Kurt Vile – Over Everything

  Courtney Barnett is natuurlijk de leukste vrouw van Australië op dit moment, en in het recente verleden zowel door ondergetekende als collega Toxt hier in de RCLNM onder uw aandacht gebracht.

  Kurt Vile kent u natuurlijk van meesterwerkjes als dit, en de man is natuurlijk een beetje de Pete Best van TOP2000 kneiters War on Drugs, want hij verliet de door hem opgerichte band net voordat het megasucces kwam. Gelukkig is het met Kurt Vile solo allemaal nog goed gekomen. “I don’t wanna change but I don’t wanna stay the same”, zong Kurt al eens in het recente verleden. En “I wanna go out but I wanna stay home”, aldus Courtney. Het kon dan ook niet anders dan dat de twee een muzikale samenwerking zouden aangaan, en het resultaat is een fijn album getiteld Lotta Sea Lice, dat muzikaal voortborduurt op wat de twee solo al deden. Zowel Courtney als Kurt houden er een lekkere losse, nonchalante, wat slome muziekstijl op na, en dat is dus gelukkig niet veranderd. Wat wel opvalt is de toonzetting die opvallend positief is, ver van het regelmatig sombere werk van met name Kurt Vile. Deze twee weirdo’s hebben blijkbaar een positieve invloed op elkaar. En op U en mij!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/01/2018 - 21:49 21:49
  hangmat
  hangmat
  Gast
  08/01/2018 - 22:59 22:59

  Nice music! Maar to the point: ik vond deze link over de ontstaansgeschiedenis: “In 2015 droomde Kurt Vile van een vrouw uit Melbourne: Courtney Barnett (was het een NATTE droom?? zomaar een vraagje). Vervolgens schreef hij “Over Everything” over haar en stuurde het naar ze door (daar begint het al, walgelijk) . Hierna kwam Barnett met het voorstel om samen een project te starten,<=== leest ik het goed? Zullen we samen muziek maken? BedOELT ze DAT?? Zullen we samen de SnaREN betOKKELeN soms?? OF BEDOELEN ZE WAT ANDERS??!?! WALGELIJK!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN