More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Cornershop – 6 a.m. Jullandar Shere

  Na al die RCLNM nieuwlichterij van de afgelopen dagen leek het me weer eens tijd voor een oudje. En nee, helaas, dat betekent dan weer niet zo’n grijsgedraaide TOP2000 kneitert, maar uiteraard eentje uit de obscure bakken die ik op mijn virtuele zolder heb moeten afstoffen. U aandacht derhalve graag voor het Brits-Indiase Cornershop, in een zeer ver verleden al eens in de RCLNM met dit OLO clipje, en anders herinnert u zich deze floorfiller nog! nog! nog!

  Mede dankzij de gouden handjes van Norman Cook (aka Fatboy Slim) aan de schuifknoppen wisten de broertjes Tjinder en Avtar Singh in 1997 het grote publiek te bereiken met hun fijne mix van Britpop en electronic dance music, overgoten met een zwaar sausje van Indiase invloeden, in Engeland ook wel samengebald in de term Hindi-pop, en doorspekt met politieke stellingnames. Het buitengewoon intrigerende nummer hieronder stampt uit 1996, toen Cornershop nog een obscuur bandje was, en is gezongen in het Punjabi mocht u het niet herkend hebben, dus ik heb geen flauw idee waar het over gaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  12/11/2015 - 23:05 23:05

  Wat erg. Jeuk muziek. Dit klink als new age riverdance. Ik mis alleen de ingemixte dolfijn geluiden of rustgevende bergbeekjes : ))))

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN