More

  RECENTE POSTS

  RC Late night Music: Charles Bradley – This World (is going up in flames)

  Altijd fijn na zo’n enerverende verkiezingsdag: Een stukje opwekkende soul naar demense toe. Charles Bradley maakte deze kneiter in 2007 samen met de Menahan Street Band. Ondanks dat Bradley all 66 jaar oud is, zingt hij pas (aangespoord door zijn moeder!) sinds een paar jaar en bracht hij zijn eerste album pas uit in 2011. Doodzonde als je het mij vraagt, want zijn muziek heerst gewoon snoeihard de wokpan uit. Gelukkig zit hij niet stil, want in 2013 kwam zijn tweede album uit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  trekpet
  22/05/2014 - 23:09 23:09

  wokpannen FTW met die Bradley. Als bejaarde door bizarre samenloop van omstandigheden keertje dagje Lowlands gedaan en hem daar gezien. Totale aanrader. Soul waarvan je dacht dat je het nooit meer live zou meemaken. Sharon Jones ook trouwens. Misschien leuk om een keer met z’n allen af te spreken als we onze vrije reis hebben? Ik neem krentenbollen mee.

  Gekke Tonnie is dating your sister
  23/05/2014 - 16:41 16:41

  Hulde voor deze post. Demense moeten van deze held af weten! Ik heb de oude baas twee keer live mogen aanschouwen, een van de beste shows die ik ooit gezien heb. Kippenvel.

  Voor de liefhebberts is er een docu over Charles Bradley. Leuk voor een zondagavondje met moeder de vrouw op de bank.

  http://www.youtube.com/watch?v=uegzZWp6Y4w

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN