More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Bob uit Zuid – Karpervissen

  De beste verwensingen voor 2022, en graag uw aandacht voor Bob uit Zuid! Uit Zuid? Uit Zuid??? Zuid wát? Zuid-Beveland? Zuid-Afrika? Zuid-Korea? Zuid-Limburg?

  Niets van dit alles, lieve Retecoollezertjes. “Zuid” is de aanduiding voor Amsterdam oud-zuid, gebruikt door extreem 020-centrische lieden die daarmee willen doen voorkomen dat er verder niks bestaat buiten de A10-ring. In het geval van Bob zullen we dit maar als een geintje door de vingers zien, want Bob klinkt in alle opzichten wel als authentiek 020, vergelijkbaar met de Osdorp Posse. Nog meer dat in Bob uit Zuid(-Amsterdam) z’n voordeel werkt: onderstaand nummer is gemaakt samen met indie-held Tim Knol, en is opgenomen met echte instrumenten, een zeldzaamheid in Nederlandse rap anno 2022. Bob is een rapper die zich, zoals je kan horen, ver buiten de gebaande paden van de cliché rapteksten begeeft, en dus ook niet verwonderlijk dat Bob de eerste rapper op het altijd fijne Excelsior-label is.
  Zelf ga ik watertanden van de snoeiharde beats van vlees-en-bloed en het subtiele orgeltje. Binnenkort een compleet album van Bob uit Zuid(-Amsterdam) samen met Tim Knol. Hou ‘m in de gaten!

  5 16 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  04/01/2022 - 00:23 00:23

  Lekker nummer uit de provincie

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  04/01/2022 - 00:48 00:48

  Mooi spanning tussen consumer fetisjisme en vegetarische ethiek. Invloed van Nietzsche en Andy Warhol ook met een nieuwe synergie die gedistilleerd lijkt uit ondoorzichtige maar tegelijk ook transparante narratieven!

  Bismarck
  17/01/2022 - 23:53 23:53

  Ik vis ook wel eens karpertjes uit een potje, voor in de pasta.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN