More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Best Coast – California Nights

  Vanavond dit groeibriljantje California Nights van L.A. duo Best Coast, van hun vorige jaar verschenen gelijknamige derde album. Overigens is dit dromerige nummer een buitenbeentje op het album, dat verder gevuld is met de excellente kwaliteits punk-pop die we inmiddels van ze gewend zijn. Drie RC layouts geleden heb ik u al eens dit juweeltje voorgeschoteld, en tjek ook deze kneitert als u toch bezig bent. Ik heb California Nights, de RCLNM van vandaag dus, eerlijk gezegd minstens tien keer moeten horen totdat bij mij het muntje viel, zal wel door de buitengewoon bijzondere setting zijn gekomen toen ik als bij donderslag enkele weken geleden de pracht van dit lied onder ogen zag. Wat maar weer mijn lijfspreuk onderschrijft: kwaliteit heeft tijd nodig! Vaak tegen mijn ongeduldige ouders verkondigd in mijn 8e jaar Universiteit…

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  AlHarryBar
  24/05/2015 - 22:35 22:35

  ik vin mooi

  Hangmat
  Lid
  25/05/2015 - 22:23 22:23

  raakt een snaar inderdaad * krijgt zin in een spliff maar moet morgen helaas werken *

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN