More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Ariana Grande – Thank U, Next

  Wat de neukende neuk, zijn ze bij RC gofferdomme nou helemaal van het padje af?!?!? Hoor ik jullie alweer zeiken verontrust denken. Ariana Grande in het Walhalla van de kwalitatief verantwoordde pokkeherrie, aka RCLNM! HOE IS DAT IN FOKKING GOTSNAAM MOGELIJK?!?! OK toegegeven, muzikaal is het ook niet helemaal mijn piece of cake, maar ik zal u proberen uit te leggen wat Ariana Grande, en de video van vandaag in het bijzonder, zo speciaal maakt.

  Beter nog, ik laat dat toch hoofdzakelijk over aan Robert van Gijssel van de Volkskrant, die eerder deze week de video hieronder zeer uitvoerig besprak. De songtekst en de video zijn werkelijk tot de rand toe gevuld met verwijzingen, symboliek en verborgen boodschappen, waar de Illuminati nog een puntje aan kunnen zuigen. Heel kort samengevat is het Ariana’s reactie op de dood afgelopen september van haar ex-vriendje Mac Miller als gevolg van een drugsoverdosis, en de social media-bagger die ze vervolgens over zich uitgestort kreeg. Als je dat zoals Ariana Grande op zo’n grappige en positieve manier weet te doen, en in zo’n kaleidoscopische, gelaagde vorm, dan maak je Kunst met een Grande K. Van Gijssel besluit zijn recensie dan ook met de vaststelling dat Ariana Grande “geniaal” is, en ik denk dat-ie daar niet ver naast de waarheid zit. Bent u nog steeds niet overtuigd? Kijkt dan vooral deze video, waarin onderstaade clip naast de originele filmfragmenten is gelegd waar het uit citeert. Wat Van Gijssel in zijn bespreking overigens niet vermeldde is dat onderstaande video in een live-stream in première ging: bijna een miljoen fans keken zodoende wereldwijd gelijktijdig naar dezelfde uitzending, alsof het ouderwetsche televisie was.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  06/12/2018 - 23:16 23:16

  Ariana, schat wat is je ping?

  https://www.youtube.com/watch?v=t-ExZ5e4HMs

  Bismarck
  07/12/2018 - 14:23 14:23

  oh noes, video unavailable.

  Bismarck
  07/12/2018 - 14:27 14:27

  hmmm, dus als je je video niet zelf bedenkt, maar gewoon wat scenes nadoet uit chick flicks, ben je geniaal? Wanneer krijgt Family Guy een Oscar?

  Bismarck
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  09/12/2018 - 00:16 00:16

  Dat is inderdaad passender voor Family Guy dan een Oscar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN