More

  RECENTE POSTS

  RC Extra Gratis Subsidie Tip!

  Eind mei gaat het Spring-Sprong DansFestival in Nieuwegein weer van start en vanaf nu kan iedereen zich inschrijven als componist. Vergeet u daarna vooral niet aan te melden voor een gratis zak met geld. Muziek maken voor modern ballet was namelijk nog nooit zo gemakkelijk als nu. De echte Muziek kennert, zal het verschil met beroemde componisten als Schoenberg en uw eigen compositie nauwelijks horen. Alles wat u na de inschrijving hoeft te doen is naar deze website te gaan. Wat gekleurde balletjes in het grid te slepen. Een zwarte maillot aantrekken, wat bloem in uw gezicht te strooien en een beetje in de rondte rommelen. Succes verzekerd!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  19/03/2015 - 21:24 21:24

  Als je bovenop de ironie een laag sarcasme doet en daar nog wat flauwe woordgrappen in mengt, raakt de boodschap misschien een beetje uit het zicht. Die link is niet voor het aanvragen van gratis geld, tenzij je een culturele instelling bent. En de link voor inschrijven als componist verwijst gewoon naar het programma van het Holland Festival 2015. Dus wat bedoelde je nou, Fro?

  Illuminatus Magnus
  20/03/2015 - 10:54 10:54

  Oooooooh. Ik vond die kutmuzieklink geweldig. Maar als ik een stukje tekst lees, neem ik aan dat het belangrijkste onderwerp als eerste genoemd wordt. En zeker omdat het HF nogal eens als links-elitaire subsidieverkwisting voor zweverige niksnutten (hoeveel pleonasmen telt u in deze naamwoordsgroep?) wordt gezien, leek mij dat ik dit stukje dan ook als kritiek in die richting moest opvatten. Maar bedankt voor die link. Hij gaat in mijn boekenleggers (echt, wat moeten Engelsen af en toe wel niet denken van al die krommen computertermen).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN