More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Warbird Pilot: Behind The Visor

  Warbirds zijn oude gevechtsvliegtuigen die door (in de meeste gevallen) vrijwilligers in de lucht worden gehouden. Hier in Nederland is het een vrij onbekend verschijnsel, maar in de Verenigde Staten van de USA of Amerika zijn een aantal vliegende warbirds onmisbaar op een vliegshow (en die zijn er veel in de USA!). Dat het vliegen van een warbird niet geheel zonder risico is (techniek van 70 jaar oud, in combinatie met metaalmoeheid kan behoorlijke problemen opleveren) is we te zien in deze video. Rob Scribner heeft de schitterend gefilmde documentaire “Warbird Pilot: Behind The Visor” gemaakt waarin wordt uitgelicht wat er bij komt kijken om die oude kisten in de lucht te houden en een Warbird pilot te worden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  11/09/2014 - 14:49 14:49

  Gewoon na bouwen die dingen. Mag geen probleem zijn. Als ik het geld had zou ik het doen. Sterker nog: ik zou een fabriekje beginnen. Moet vraag naar zijn. Zeker in de us.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  11/09/2014 - 18:17 18:17

  Ik zou dat vliegtuig ( mustang ofzo) wel Door deskundigen laten bouwen natuurlijk en zelf ondertussen mijn brevet halen. Is wellicht ook makkelijker in de us.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  11/09/2014 - 18:19 18:19

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN