More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Skaveren op bezoek bij Hammetje & Bammetje

  Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van Skaveren, de documentaireserie van Tom Staal, waarin hij bij Nederlandse Horecahelden op bezoek gaat.

  Voor deze aflevering is Tom langs gegaan bij Rob van de Engel en zijn vrouw. Jullie kennen Rob ongetwijfeld nog wel als journalist voor onder andere Flabber.nl en endandit.nl, maar ook qua fotografie staan de Internets vol met werk van Rob.

  Maar Rob was dat werk zat en stopte er dus mee. In eerste instantie is Rob BusBQ’s gaan maken: een soort BBQ op steroïden, waarmee je kunt BBQ-en, warm roken, koud roken en nog veel meer. Maar Rob en zijn vrouw wilden meer, dus hebben ze een bakkerij in Waalre overgenomen, de toko grondig verbouwd, de zaak vernoemd naar Hammetje en Bammetje en verkopen ze nu naast ambachtelijk brood, bijvoorbeeld ook zelfgemaakte pulled pork.

  Tom is langs gegaan om te kijken of de pulled pork die Rob zelf in zijn eigen BusBQ bereidt een beetje te eten is en samen gaan ze ook langs Livar, de leverancier van het kloostervarken dat als basis dient voor deze briljant pulled pork.

  Check hieronder de tweede en wederom intens heersende aflevering Skaveren, Tom Staal eet alles. Wil je zelf zo’n fantastisch broodje pulled pork met zelf gemaakte ketchup en cheddar kaas proeven? Dat kan, Hammetje en Bammetje zit aan Den Hof 7 in Waalre.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN