More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Bruce Lee, King of the Sewers

  Hoezee, u mag vandaag stemmen voor Europa, of tegen Europa, als u maar gaat stemmen. En ja, dat valt inderdaad nog niet mee. Maar wellicht dat de berichtgeving van G. de Vader over de Europese Verkiezingen u een wat beter inzicht geeft in ons aller Europa. Dat Europa niet overal hetzelfde is als in de verzorgingsstaat Nederland ziet u in de Channel 4 documentaire Bruce Lee, King of the Sewers. Het gangen en rioolstelsel onder de straten van de Roemeense hoofdstad Boekarest worden bevolkt door kinderen die tijdens de communistische dictatuur van Ceaușescu in een soort opvoedings/concentratiekampen zaten opgesloten. Die kinderen hebben inmiddels ook weer kinderen gekregen, die daar vervolgens ook weer wonen (maar niet met hun ouders, want die hebben ze wegens gebrek aan voorbeeld aan hun lot overgelaten). Overbodig om te zeggen dat deze mensen zich daar in een totaal uitzichtloze situatie bevinden. De boel wordt bestiert door “Bruce Lee” (zo genoemd wegens zijn straatgevechten), die tevens zorgt voor de verdeling van drugs. Iedereen is besmet met HIV en ruim een kwart heeft tuberculose. En ze zijn onderdeel van de Europese Unie. Check hier onder meer de documentaire over deze bizarre gemeenschap, inclusief indringende fotoserie van de Roemeense journalist/fotograaf Radu Ciorniciuc.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  22/05/2014 - 11:09 11:09

  Wat ik daar lees stemt mij niet echt vrolijk. Als de EU ook maar iets waard is, doen ze daar iets aan, in plaats van te proberen de zoveelste handelsovereenkomst met de VS in het geniep af te sluiten, of de Franse boeren te paaien met miljardensubsidies.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  22/05/2014 - 11:12 11:12

  Ik heb horen zeggen dat Hans van Baalen en Guy Verhofstadt binnenkort daarheen gaan om op een podium warme woorden voor de EU te verspreiden. Daarna is iedereen gelukkig en heeft weer richting in zijn leven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN