Woensdag is het weer zover, u mag voor het laatste referendum krabbelen. Oh ja en u moet ook even beslissen welke incompetente zakken stront uw gemeente mogen besturen de komende 4 jaar.

En nu zijn er natuurlijk al de meest tergende campagnefilmpjes langsgekomen in DWDD, dus daar gaan we u niet mee vermoeien. We kijken graag even met u mee naar Maurice Meeuwissen van de Meeuwenpartij in het Rotterdamse stadje Rotterdam.

Die was namelijk tijdens het debat in Rotterdam vrij obsessief alles naar moslims aan het ombuigen. Wat hij aan de veiligheid wilde doen? Meer blauw op straat EN DEISLAMISERING EN MOSKEEËN MOETEN KAPOT AARARGHGHGHHGHABRL. “Ja maar meneer Meeuwissen, ik vroeg wat u CONCREET gaat doen?”

En toen moest hij onder druk ratelen en ging z’n rechterarm omhoog kwam de aap uit de djellaba: “We gaan het islamitische onderwijs volledig sluiten, we gaan de moskeeën volledig sluiten, daardoor krijg je al die verkrachtingen en aanrandingen.” Ehm, Maurice? Helder dat je de LSES doelgroep aan wil spreken, maar de rest van Nederland kijkt ook mee en vindt je een rabiate racist. U gelooft ons niet? Hier direct het stukje kijken.

8

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
5 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ds. PloppoRoel ZwaarFlepz0rBroeder Bolognese Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Broeder Bolognese
Actief baasje
Heerser
Broeder Bolognese

Ja hallo zeg. Verkrachten is een wit privilege en dat moeten we natuurlijk wel zo houden.

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Eindbaas
Ds. Ploppo

Ik moest opeens denken aan Boer Koekoek die zo’n 40 jaar geleden voor de Boerenpartij in de Kamer zat. Die zag “het subsidiëren van de melk”als antwoord op elk probleem.

Kort gezegd:
Als je enige gereedschap een hamer is, behandel je ieder probleem als een spijker.

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Eindbaas
Ds. Ploppo

Vervelend is wel dat die PVV een averechts effect heeft op de aanpak van alles waar ze voor staan.
Zoals je gisteren weer bij Lubach kon zien, weet Wilders in de gemeenten alleen maar wat Bruin tuig en onnozele zielen op de lijst te krijgen. Iedere weldenkende politicus (sic) zet zich daar zo hard tegen af, dat deze automatisch een tegenovergesteld standpunt inneemt.

Terwijl sommige PVV standpunten, minder populistisch geformuleerd, wel degelijk steekhoudend zijn.
Religieus onderwijs is iets dat niet meer in de 21e eeuw thuis hoort. Vrijheid van Godsdienst is 1 ding, het indoctrineren van kinderzieltjes met prehistorische vrouwonvriendelijke onzin mag daar niet het gevolg van zijn. Als je zwaarder moet gaan straffen, ben je domweg 20 jaar te laat.