More

  RECENTE POSTS

  PVV Rotterdam: “Islamitisch onderwijs en moskeeën zorgen voor verkrachtingen en aanrandingen”

  Woensdag is het weer zover, u mag voor het laatste referendum krabbelen. Oh ja en u moet ook even beslissen welke incompetente zakken stront uw gemeente mogen besturen de komende 4 jaar.

  En nu zijn er natuurlijk al de meest tergende campagnefilmpjes langsgekomen in DWDD, dus daar gaan we u niet mee vermoeien. We kijken graag even met u mee naar Maurice Meeuwissen van de Meeuwenpartij in het Rotterdamse stadje Rotterdam.

  Die was namelijk tijdens het debat in Rotterdam vrij obsessief alles naar moslims aan het ombuigen. Wat hij aan de veiligheid wilde doen? Meer blauw op straat EN DEISLAMISERING EN MOSKEEËN MOETEN KAPOT AARARGHGHGHHGHABRL. “Ja maar meneer Meeuwissen, ik vroeg wat u CONCREET gaat doen?”

  En toen moest hij onder druk ratelen en ging z’n rechterarm omhoog kwam de aap uit de djellaba: “We gaan het islamitische onderwijs volledig sluiten, we gaan de moskeeën volledig sluiten, daardoor krijg je al die verkrachtingen en aanrandingen.” Ehm, Maurice? Helder dat je de LSES doelgroep aan wil spreken, maar de rest van Nederland kijkt ook mee en vindt je een rabiate racist. U gelooft ons niet? Hier direct het stukje kijken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  19/03/2018 - 07:50 07:50

  Ja hallo zeg. Verkrachten is een wit privilege en dat moeten we natuurlijk wel zo houden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/03/2018 - 09:19 09:19

  Ik moest opeens denken aan Boer Koekoek die zo’n 40 jaar geleden voor de Boerenpartij in de Kamer zat. Die zag “het subsidiëren van de melk”als antwoord op elk probleem.

  Kort gezegd:
  Als je enige gereedschap een hamer is, behandel je ieder probleem als een spijker.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/03/2018 - 09:41 09:41

  Vervelend is wel dat die PVV een averechts effect heeft op de aanpak van alles waar ze voor staan.
  Zoals je gisteren weer bij Lubach kon zien, weet Wilders in de gemeenten alleen maar wat Bruin tuig en onnozele zielen op de lijst te krijgen. Iedere weldenkende politicus (sic) zet zich daar zo hard tegen af, dat deze automatisch een tegenovergesteld standpunt inneemt.

  Terwijl sommige PVV standpunten, minder populistisch geformuleerd, wel degelijk steekhoudend zijn.
  Religieus onderwijs is iets dat niet meer in de 21e eeuw thuis hoort. Vrijheid van Godsdienst is 1 ding, het indoctrineren van kinderzieltjes met prehistorische vrouwonvriendelijke onzin mag daar niet het gevolg van zijn. Als je zwaarder moet gaan straffen, ben je domweg 20 jaar te laat.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/03/2018 - 10:30 10:30

  Tuurlijk, de Nationaal Socialisten waren uiteindelijk ook gewoon socialisten….

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/03/2018 - 11:54 11:54

  Dus asfalt is eigenlijk een hele erge linkse hobby? Dan pleegt de VVD plagiaat!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/03/2018 - 12:45 12:45

  Ik wilde als tegenargument aanvoeren dat ze wel de eersten waren die in gascentrales biomassa bijstookten, maar doe dat bij nader inzien toch maar liever niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN