More

  RECENTE POSTS

  PVV Liedje valt niet bij iedereen in goede aarde

  Gisteren berichtten wij vanuit de Retecool Redactiebunker over het PVV liedje dat Annemiek Ottenhoff vanuit het Bredase de Internets op had geslingerd.

  In dit “liedje” stak Annemiek haar liefde voor de PVV en de grote blonde leider niet onder stoelen of banken. Helemaal prima, want dat moet wat ons betreft gewoon kunnen. Was het alleen al omdat wij meerdere keren een schone onderbroek hebben moeten aantrekken wegens het lachen. En een niet dag gelachen, is een dag niet geleefd.

  Maar niet iedereen was gecharmeerd van de zangkunsten van Annemiek. Blijkens dit bericht in het Algemeen Dagblad wordt Annemiek en haar familie namelijk door Jan en alleman bedreigd en dat zuigt enorm. Haar kinderen hebben Annemiek zelfs gevraagd om familiefoto’s van haar Facebookpagina te verwijderen, omdat ook haar kinderen en kleinkinderen de moeder bedreigd worden.

  Ik vraag me altijd af hoe zo’n bedreiging er uitziet. Wellicht iets van “Hee koekwaus, ksla u op uw muil als ge hier mee doorgaat!” of zoiets. Helaas laat Annemiek zich hierdoor niet uit het veld slaan. Nu hoor ik jullie hardop vragen: “Hoezo helaas dan Reet? Vrijheid van meningsuiting is toch gelukkig een groot goed in Nederland?”. Ja, dat klopt, maar ook die vrijheid van meningsuiting heeft grenzen en die grens heeft Annemiek opgezocht en overschreden. Het hele voorval heeft mevrouw Ottenoff namelijk op een nogal ongelukkig idee gebracht:

  Toch ga ik door met het verspreiden van mijn boodschap. Dit doe ik juist voor mijn kinderen, want zij moeten opgroeien in een omgeving waar vrijheid voor meningsuiting een belangrijk goed is. Deze week duik ik in Breda de studio in om van het lied een leuke carnavalskraker te maken

  Speciaal, omdat Annemiek haar Kernafvalkraker offline heeft gehaald, hieronder speciaal nog een keer haar kneiter van een hit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  24/01/2017 - 16:47 16:47

  “Hee koekwaus, ksla u op uw muil als ge hier mee doorgaat!” lijkt meer op een uitspraak van een onderbuikse Greet-adept.

  Bismarck
  Antwoord aan  Wtrdk
  24/01/2017 - 17:41 17:41

  uit Rucphen.

  bla
  bla
  24/01/2017 - 18:19 18:19

  ah jongens, Breda, wat verwacht je dan helemaal?

  Behanger
  Behanger
  Gast
  24/01/2017 - 19:06 19:06

  Zo, die Rita Verdonk kan echt niet zingen

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  25/01/2017 - 14:59 14:59

  Waarom komt dit toch altijd uit Brabolonië zetten. Kunnen ze in Friesland en Groningen niet wat Friezotjes en Grunnotjes op Facebook pleuren? Al was had alleen maar om de arme mensen in Brabant wat rust te gunnen van hun Brabolonisch probleem.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  26/01/2017 - 15:47 15:47

  Ik zou haar zo kunnen verwachten in het krampagneteam van Greet. Maar misschien zijn die kleerkasten rondom hem wel bedoeld om mensen zoals deze zangeres op afstand te houden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN