More

  RECENTE POSTS

  PVV-leden het meeste met justitie in aanraking

  Klassiek staaltje framing door het radicaal linkse Vrij Nederland en de staatsgevaarlijke Erasmusuniversiteit vandaag. Volgens “onderzoek” en een linkse “integriteitsindex” zou de VVD in het afgelopen jaar het meeste met justitie in aanraking. Maar: zo kunnen wij het ook!

  Uit zorgvuldig onderzoek door de Retecool-redactie blijkt namelijk dat het helemaal niet de VVD-leden zijn die het meeste met justitie in aanraking kwamen. No siree! Ja, okay, de VVD heeft kwantitatief gezien de meeste schandalen, maar welke vergelijkingsschaal wordt er nou op basis van absolute aantallen gevoerd? Geen enkele sociologische schaal van belang houdt zich bezig met de pure aantallen, maar altijd per capita. De VVD heeft 285k leden. Zó kan je ook wel aan kwantitief veel schandaaltjes komen.

  Het is een schande dat de linkse pers op zo’n wetenschappelijk onverantwoorde manier omgaat met dit soort berichtgeving. Uiteraard is er maar één partij die zich de absolute koning van de justitiële affaires mag noemen. Tenslotte komt bij de PVV niet alleen 100% van de leden geregeld in aanraking met justitie: 100% van de leden is zelfs veroordeeld. Je mag wel, met enige trots, zeggen dat als het niet om een politieke partij zou gaan, het OM de PVV inmiddels met volle macht zou vervolgen als criminele organisatie. Dus: hijst de vaandels, rijen hecht gesloten: hou zee, één voor PVV!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  22/02/2017 - 16:57 16:57

  De VVD heeft overigens maar zo’n 26k leden. Jullie aantal komt meer in de richting van het ledenaantal van alle partijen samen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  22/02/2017 - 17:13 17:13

  Ja, maar ze maken met hun dronken gebral op feestjes altijd herrie voor tien.

  cspr
  Lid
  22/02/2017 - 18:07 18:07

  Maar de PVV kent helegaar geen leden. Zelfs Wilders is geen lid, ook niet het enige lid. Want er is geen lidmaatschap. En op papier lijkt het allemaal wel zo, maar feitelijk is het gewoon staatsrechtelijke fugazzi.
  Wilders is de PVV. De andere kamerleden zitten dan wel de jure persoonlijk gekozen in de fractie, de facto zijn het vertegenwoordigers van Wilders.

  Bismarck
  Antwoord aan  cspr
  22/02/2017 - 19:24 19:24

  Bijna goed: “De Vereniging Groep Wilders, die onder de naam Partij voor de Vrijheid aan de verkiezingen heeft meegedaan, is een vereniging met een besloten karakter. De vereniging voldoet aan de wettelijke eis dat deze twee oprichters moet hebben en minimaal één lid. De oprichters zijn Geert Wilders en de Stichting Groep Wilders, het lid is wederom Geert Wilders.”

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Bismarck
  22/02/2017 - 20:26 20:26

  Ja da’s gewoon een schijnconstrucie. Het is als een ZZP’er met een stichting in een BV. Blijft een ZZP’er.

  Weirdoinventor
  Lid
  22/02/2017 - 22:09 22:09

  Over de PVV en de VVD gesproken trouwens, ik vind het wel goed van Rutte dat hij persoonlijk contact heeft gezocht met Wilders na dat laatste seizoen van wie is de mol. Niet al te bureaucratisch, lijntjes kort.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN