More

  RECENTE POSTS

  Push the button

  Amazon.com kwam deze week met een nieuw stukje techniek naar de klanten toe. De Dash Button. Met dit apparaatje kun je met 1 druk op de knop producten bestellen bij Amazon. Je kunt op dit moment nog maar een beperkt aantal merken Dash buttons kopen. En met Merken bedoelen we dan weer fabrikanten. Via een App op je smartphone hang je dan aan een zo’n merk een te leveren product. Is je wasmiddel bijna op? Met 1 druk op de knop bestel je weer nieuwe. Bijna geen Pleepapier meer? Ding dong! U begrijpt dat ze bij Appie een nat broekje krijgen van dit nieuws. Maar hoe fantastisch is dit dan? Nou ten eerste moet je voor ongeveer 5 dollaaah per merk een Dash Button kopen. De keuze aan producten achter de Dash Button van een merk is echter beperkt, en ook weer eens uniek per unit. Dus poets jij met Elmex, maar de Frau met Elmex Menthol, dan moet je er twee kopen. Koffie? Ja lekker doe mij maar een espresso. En dat zou dus hier op de redactie betekenen dat we 14 van die buttons moeten gaan kopen. Want keuze! Bestellen kan dan weer alleen via Amazon voor extra duur. En mocht je dan op de knop drukken, dan moet je eerst op je smartphone de aankoop bevestigen. Want kut koters. Waarmee je dus eigenlijk net zo goed via de app had kunnen bestellen. Of eigenlijk gewoon in de supermarkt. In de aanbieding.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/08/2015 - 16:37 16:37

  Koel toch, 30 van die knopjes op je koelkast. En je poet van 5 zal zich ook wel vermaken met op die knopjes duwen. Volgens mij kan dat toch echt makkelijker.

  Jayv
  Jayv
  25/08/2015 - 17:01 17:01

  Ik snap nooit dat mensen bereid zijn geld te betalen om ergens geld aan te “mogen” uitgeven.

  Hier moet je dus iets kopen, zodat je daarna één specifiek ding bij één specifieke leverancier mag gaan kopen.

  E.R. Deoz
  25/08/2015 - 18:07 18:07

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar zo’n originele Bluth Frozen Banana (topic plaatje), weg te spoelen met wat Duff natuurlijk.

  Voor hackers zijn die knopjes misschien wel leuk. Het zijn eigenlijk gewoon schakelaars met wifi en die zou je mogelijk voor veel leukere dingen kunnen gebruiken. Linkje (en Google cache mirror, want the Verge doet niet werken)

  Møhammed Said al Sahaf
  25/08/2015 - 21:12 21:12

  Ik heb ook zoiets, speeddial heet dat. Onder 1 staat mijn bamiboer (soort belchinees maar dan net effe anders), onder 2 de lokale Turk en onder 3 mijn slijter.

  bijbalbij
  Gast
  25/08/2015 - 21:49 21:49

  Handig voor als je geen vrouw kan krijgen. Goedkoper ook.

  zeehond
  26/08/2015 - 04:42 04:42

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN