More

  RECENTE POSTS

  PSV biedt excuses aan voor vele Joden in Philips Stadion

  Eindhoven – De clubleiding van PSV heeft maandag excuses aangeboden aan de eigen supporters vanwege het grote aantal Joden in het Philips stadion zondag tijdens de wedstrijd tegen de Ajax.

  “De grote aanwezigheid van Joden op de hoofdtribune was ongewenst en onacceptabel”, zegt algemeen directeur Joost de Wit in een verklaring van de Eindhovense club. Na een eerste onderzoek is inmiddels een businesspartner door PSV op de trein naar het oosten gezet.

  PSV meent dat er een verkeerde inschatting is gemaakt met de kaartverkoop aan zakelijke relaties. “We betreuren de situatie van zondag en ondanks dat het niet tot grote ongeregeldheden heeft geleid, gaan we dit wel verder uitzoeken en zullen er acties volgen”, aldus De Wit, die ook aangeeft begrip te hebben voor de kritiek van het CIDI dat niet alle Joden stelende haakneuzen zijn die banken controleren en de wereld willen overnemen.

  De wedstrijd zondag in Eindhoven leek bijna een thuiswedstrijd voor Ajax. Niet alleen op de hoofdtribune, maar ook op de andere tribunes waren duizenden Joden aanwezig, alsmede werden kosjer hotdogs doorlopend afgerekend in shekels.

  “De balans was ver te zoeken en dat staat op gespannen voet met de veiligheid van onze supporters in het stadion”, vindt De Wit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/04/2017 - 15:40 15:40
  ghettoforce
  ghettoforce
  25/04/2017 - 17:57 17:57

  Echt geen idee wat het doel is van deze post.

  Bismarck
  Antwoord aan  ghettoforce
  26/04/2017 - 16:11 16:11

  Het is een ontzettend slechtbedachte fantasieanalogie van iets dat gebeurd is, waarbij in eerste instantie het linkje vergeten is zodat inderdaad geen hond, afgezien van een enkele verdwaalde alfabete Feijenoordfan, weet waar het over gaat.

  Ghettoforce
  Ghettoforce
  Antwoord aan  Bismarck
  26/04/2017 - 20:38 20:38

  Ik wist waar het naar verwees. Maar mijn onbegrip over het doel van de post is daar niet minder door.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN