More

  RECENTE POSTS

  PROTEST! Studenten willen vleesch!

  Meatless Monday. Zo noemen ze het, de mensen die in Wageningen hebben bedacht dat er op maandag op de Wageningse campus geen vlees te verkrijgen is. En dat houdt de gemoederen aardig bezig. Zo zijn er facties die vermoeden dat het een complot door Monsanto is om de lokale afzet van genetisch gemanipuleerde komkommer te verbeteren.

  Ook heeft Vegadates sinds kort een lokale vestiging van de side op het intranet van Wageningen geopend, in de hoop dat de promotie van het vleesloosch bestaan, qua eten dan, voor wat extra traffic gaat zorgen. Maar niet alle studenten laten zich zo makkelijk met een bos wortelen afschepen. Nee, of Geert zelf op de campus de gemoederen heeft opgestookt komen er 5 studenten in verzet! En ze pakken groots uit. Daar moet je je niet in vergissen – als ze het in Wageningen niet met je eens zijn, dan gaat er wat gebeuren. Zo is het gerucht dat de keer dat iemand voorstelde dat een universiteitsstad een goede treinverbinding nodig had er in ene massaal 14 studenten als ludieke actie in SS-uniform zijn gaan protesteren voor het behoud van alleen een busverbinding. Die extreem-rechtse treinen bleven maar gewoon in Ede. Dus zal het u niet verbazen dat de betreffende studenten in hotdog-pak gekleed hun verzet uitvoeren, niet gehinderd door in het groen geklede studenten die ongetwijfeld daarmee de grootste angst van de verzetsbeweging belichamen. De actie? De uitgehongerde carnivoren voorzien van een broodnodig balletje gehakt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  18/01/2016 - 15:59 15:59
  Hangmat
  Lid
  18/01/2016 - 22:10 22:10

  ergerlijk inderdaad, dat ze je zo’n vleesloze dag proberen op te betuttelen. DAT MAAK IK ZELF WEL UIT JA? Aan de andere kant wel goeie business als je daar met een hotdogkar over de campus gaat rijden.. vega’s kunnen daar dan alleen een broodje sauerkraut kopen..

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Hangmat
  19/01/2016 - 14:18 14:18

  Een vleesloze dag met vleesvervangers van de vegetarische slager.
  De kookhulp van de gaarkeuken kan niet beter dan vleesch, aardappelen, groente.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN