More

  RECENTE POSTS

  Praat Nederlands met me….

  Even uitgaan in Hasselt? Gezellig. Lekker pinteke erbij, leuk kroegje, wat kleega’s. Maar niets is minder waar, zo nu blijkt. Tenminste, als je niet keurig netjes Vlaams praat. Dat ondervond de  23-jarige Stans toen ze met haar Ierse collega’s in de kroeg stond te praten.

  Volkomen logisch antwoordde ze namelijk: “Ja, maar… het zijn Ieren. Die kunnen geen Vlaams.” Wat blijkbaar in Hasselt genoeg reden is om dan meteen een stuk glas in je porum te krijgen. De vader van Stans, die met zijn dochter in het ziekenhuis wel iets anders aan zijn hoofd heeft dan de politie, heeft wat foto’s van het slachtoffer online gezet. De politie, die dus in Hasselt zo weinig te doen hebben dat ze de facebookaccounts van de slachtoffers zitten te f5-en, vroeg hem daarop om de foto’s offline te halen. Want dat is slecht voor het imago van de stad.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  12/01/2016 - 09:47 09:47

  Hoax. In Hasselt spreekt men geen Vlaams.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  12/01/2016 - 11:33 11:33

  Hulde!
  Dat een groepje dat voor 75% uit allochtonen bestaat eist dat er Vlaams gesproken wordt, getuigt van een geslaagde integratie.
  Bovendien werd de vrouw dit keer niet toegesist, voor hoer uitgemaakt of onzedelijk betast. Ook dat is winst.

  Bismarck
  12/01/2016 - 14:37 14:37

  De meeste jonge Limburgers van de andere zijde van de Maas zijn anders hun moederstaal toch behoorlijk verleerd en spreken enkel nog Vlaams, de verraders!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN