More

  RECENTE POSTS

  Populist zijn wanneer je al in de schijnwerpers staat was nog nooit zo gemakkelijk

  Er hoeft maar een vluchteling door rood te fietsen en Wilders is er als de kippen bij om te roepen: “Zie je wel! Ik zei het toch!” “Ik had het al voorspeld!” En dan gaan er heleboel mensen applaudisseren terwijl ze al ja-knikkend om zich heen kijken of jij ook wel klapt. “Die man heeft gelijk“. “Die zegt waar het op staat.” “Die man zegt dingen waar zelfs Geer en Goor niet om durven te lachen”.

  De trieste kant van dit verhaal, is dat Geert eigenlijk ontzettend hoopt dat er hier in Nederland iemand BOEM! Gaat doen. Want als dat gebeurt, dan wordt hij met zekerheid de grote winnaar van de komende verkiezingen. Hij hoopt stiekem op veel slachtoffers, want hoe meer, hoe groter zijn gelijk. Of beter nog, een (mislukte) aanslag op hemzelf! Geert staat in zijn piemeltje te knijpen bij de gedachte dat er een vluchteling zijn maagden gaat opeisen op een overvolle kerstmarkt waar hij op dat moment aanwezig is. Dat zou pas echt een kerst kadootje zijn! Hij doet vandaag daarom ook erg zijn best om alle aandacht op zich te vestigen. Hoe meer exposure, hoe beter. En als die aanslag op hem gepleegd wordt, dan is dat natuurlijk de schuld van die laffe regeringsleiders, en niet zijn eigen schuld.

  Maar als je nu straks zelf Minister President bent Geert, en er dendert een vrachtwagen door een volle Kalverstraat. Wie heeft er dan bloed aan zijn handen?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/12/2016 - 18:29 18:29

  Sorry, maar ik denk niet dat Wilders hoopt op een aanslag in NL. Hij spint garen bij elke aanslag ja, maar hoopt er echt niet op. Zo zit de man niet in elkaar.

  Verder kun je terecht kotsen van Greets ‘oplossingen’, maar hij heeft vaak wel vroeg in de gaten waar het mis mee gaat (populisten hebben een goede neus voor dat soort zaken). Meer dan 10 jaar geleden noemde hij Erdogan al een gevaarlijke gek en werd beschimpt omdat hij zo een bevriend staatshoofd tegen de haren streek. Tegenwoordig vindt ieder weldenkend mens Erdogan een gevaarlijke gek.

  Broeder Bolognese
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  20/12/2016 - 18:46 18:46

  En ondertussen heeft hij dezelfde tactiek aangenomen als Erdoğan. Bovendien is Erdoğan pas 4 jaar geleden doorgedraaid. Daarvoor was het een prima staatshoofd. Dat had ook Wilders niet kunnen zien aankomen 10 jaar geleden.
  Er is in Nederland maar één persoon die dingen opblaast, en dat is Wilders.

  MadDieu, drukt zijn snor
  20/12/2016 - 23:10 23:10

  Een paar dagen terug stond op de RC nog het topic “Hef bewaking beveiliging Geert Wilders op”.

  De vanuit beveiliging aan Geert Wilders opgelegde beperkingen, zorgen ervoor dat Wilders meer bewaakt dan beveiligd wordt. Daarnaast is dat veel goedkoper dan de beveiliging van de belangrijkste ministers of bijvoorbeeld D666 voorman Alexander Pechthold.

  Wilders kan niet anders dan telkens 140 tekens schreeuwen om te bewijzen dat hij nog leeft.

  PS. mocht hij om welke reden dan ook dood neervallen, dan staan er honderd of meer blaaskaken klaar om zijn plek in de maatschappij over te nemen.
  Geert Wilders, king of the laystall hill.

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  21/12/2016 - 08:57 08:57

  Och, wat een hoop nieuwe reaguurders bij dat topic! Heerlijk! En nu zijn ze weer weg. Hopelijk haken ze hier nog even aan, gezellig!

  Mocht Blonde Greet in 2017 met z’n cluppie een grote overwinning behalen, dan heb ik er alle vertrouwen in dat dat clubje idioten zich voor het eind van 2017 al weer zo in de nesten heeft gewerkt dat het einde van Wilders 1 in zicht is.
  Zet een zooitje halve zolen en machtswellustelingen bij elkaar, pak *plop* en nootjes, en genieten maar!

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Wtrdk
  21/12/2016 - 09:12 09:12

  Dat is dus exact waar ik een beetje op hoop. Ik vind het triest dat Greet en zijn onderdanen er zo goed voor staan, maar laat hem maar de grootste worden en laat Greetje maar MP worden. Ik was mijn handen in onschuld, plop een biertje en ga achterover leunen. Dat wordt kei – en keihard lachen.

  Joost
  Joost
  Gast
  Antwoord aan  Bobbie rotkop
  21/12/2016 - 09:51 09:51

  Ja, dat wordt keihard lachen ja, als jij niet de bevolkingsgroep bent waar hij achteraan zit. Sorry, maar ik speel liever geen spelletjes met onze democratische rechtsstaat.

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Joost
  21/12/2016 - 10:32 10:32

  Eens, ik vind het vreselijk, maar ik vrees dat het niet gaat lukken op korte termijn de opmars van onze Grote Blonde Leider te stoppen. Dan is hem op z’n bek zien gaan zo ongeveer second best.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Joost
  21/12/2016 - 15:18 15:18

  En dat is anders dan nu, want……? Greet wordt sowieso geen alleenheerser (ja, binnen zijn eigen “partij”, maar verder niet), dus hij zal een coalitie moeten vormen en dat wordt volgens mij een zooitje. Het aantal mensen dat op de PVV stemt veranderd niet op basis van of zij al dan niet gaan regeren en de haat jegens andere bevolkingsgroepen veranderd ook niet, dus laat hem nog maar een keer op zijn bek gaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  21/12/2016 - 15:51 15:51

  BN-ers zijn sterren. Kan Bosma ze niet verplichten een ster te dragen, dan weten we allemaal dat dit de sterren zijn die de grenzen open willen hebben zodat ongure types binnen kunnen komen die aanslagen plegen op onze geliefden.

  Fierce Gentleman
  21/12/2016 - 22:11 22:11

  Fierce is bezorgd over Greet’s psychische gesteldheid in aanloop naar de populariteitstest in maart aanstaande. Gaat hij het volhouden, of zal hij zich ‘n keer overschreeuwen? Want eerlijk gezegd vin ik zijn uitspraken steeds vaker doorweekt met geweld raken. “Wie mij wil stoppen, moet me vermoorden” is bijna een oproep tot geweld.

  En waarde Greet, als Nederland zogenaamd ‘Van Ons’ is, houdt het dan een beetje gezellig. Geen Trumpje spelen en allerlei voetbalsupportertaal gaan rondtoeteren. Want die gezelligheid hoort bij onze cultuur, is onvertaalbaar, maar we worden er door de hele wereld om bewondert. 3x Minder wildere Wilders dus . . .
  Alaaf!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN