More

  RECENTE POSTS

  Poll: Binnen hoeveel maanden treedt Hennis-Plastuit bij Lockheed-Martin in dienst?

  Voor wie gisterenavond het debat heeft zitten kijken, het was vanaf halverwege al van d’r gestreken smoel af te lezen dat Tante Sjaan geen zin had om te blijven, maar het haar eer te na was om vóór het debat op te stappen. En dat haar naam genoemd was voor het Frankenkabinet Rutte III, dus kansloos weglopen voor je verantwoordelijkheden helpt ook je kansen daarvoor niet.

  De geruchtenmachine gaat natuurlijk volop over de volgende positie voor Hennis, maar Retecool callde meer dan 14 maanden geleden al haar volgende positie. Het contract met Lockheed-Martin ligt al maanden in d’r bureaula, moet alleen nog even een moment voor gevonden worden om het publiek te maken.

  Maar aangezien zelfs bij Retecool wij niet altijd de wijsheid in pacht hebben gaan we u, de lezerts, vragen in het kader van “Wisdom of crowds”. Waar gaat Jeanine haar carrière voortzetten? En de bonusvraag, te beantwoorden in de comments, na hoeveel maanden maakt ze haar nieuwe baan bekend?

  Waar gaat Jeanine Hennis-Plasschaert haar carrière vervolgen?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/10/2017 - 10:33 10:33

  14 weken lijkt me een veilige periode.
  Of eerder natuurlijk… ook al gaat iemand er moeilijk over doen. Kan haar het schelen. Het grote geld wacht aan de horizon.

  En mocht het niet gebeuren is er heus nog wel een leuke burgemeesterspost voor haar te vinden.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  04/10/2017 - 10:49 10:49

  Het sufste vind ik nog dat iets wat ik haar niet echt verwijt haar nu juist de kop kost. Defensie lag financieel al een tijd op zijn gat, het was wachten tot zoiets als dit zou gebeuren en er was niet zo gek veel wat zij had kunnen doen om dit te voorkomen. Ik vind dat ze in dat opzicht nog redelijk haar best heeft gedaan om geld los te peuteren voor defensie.

  Monade
  04/10/2017 - 11:24 11:24

  14 Uur. Haar Milfdef post was namelijk een snuffelstage voor Lockhead. En wat Ploppo zegt, desnoods een burgemeesterspost als poedelprijs.

  Eventuele hazesprongen: iets bij Augusta (tegenwoordig Finmeccanica), Ansaldo Breda (verassing, óók Finmecc), of in de tabak.

  Bismarck
  04/10/2017 - 11:55 11:55

  Ik zie haar anders nog wel terecht komen in de Nederlandse belastingadviseringsindustrie (die, als we de formatielekken mogen geloven, weer gouden dagen tegemoet kunnen zien).

  Bismarck
  04/10/2017 - 18:33 18:33
  teringbibber
  Lid
  05/10/2017 - 21:41 21:41

  Sorry hoor, maar dit is toch waardeloos? Ik zie niets dan huichelachtige listigheid hier. “Ik neem mijn verantwoordelijkheid door op te stappen”? WHAAAT?? Ze had juist NU iets kunnen betekenen voor ons volk en vooral de nabestaanden van de dodeen door de schandelijke nalatigheid die dit veroorzaakte keihard aan te pakken. Maar wat een lafheid. Recht voor je ogen wegkruipen. GADVERDAMME. Ik hoop dat ze zelfs (nadat ze nog maaandenlang een riant salaris zal genieten natuurlijk) ook bij de Plus ontslagen wordt als ze een granaatappel laat vallen. Brrr.

  Ik moest het even kwijt hoor, nu gaat het wel weer.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN