More

  RECENTE POSTS

  Politietop: Politiek Is Belangrijker Dan Veiligheid

  Kijk, iedereen die wel eens actiefilm heeft gezien weet dat je als werkgever bepaald personeel niet moet naaien of verraden. Dan staan de Van Dammes, Lundgrens, Schwarzeneggers en Stathams van deze wereld op om even hun achterstallig salaris te komen halen. Tevens doen ze dan meteen iets aan de arbeidsomstandigheden- en verhoudingen.

  Zo niet bij de politietop. Kennelijk hebben die alleen naar Gone With The Wind gekeken, want deze zijn gewoon hun meest getrainde personeel flink aan het schofferen met politiek bedrijven. Even los van het gegeven dat deze gasten, in plaats van te gaan staken, gewoon een flashbang door je raam gooien (terwijl je op je buitenvrouw ligt diep te ademen) en vervolgens “Oeps, foutje! Verkeerde huis! ” te roepen en weer weggaan, is het in deze tijd helemaal niet zo handig om dit soort getrainde IS Neutraliseer Eenheden te verwaarlozen.

  Als deze gasten meer bezig zijn met hun werkdruk, salaris en de politiek die over hun ruggen wordt bedreven zijn ze niet bezig met de volgende bomgordel die het een top idee lijkt om Amsterdam CS of Almere op te blazen.
  Overheid + Personeel = kennelijk ook weer Fail. Je. Verwacht.Het.Niet! We citeren even uit de Chocoladeletterbode:

  “Ze zijn zwaar onderbezet en hebben een hooglopend conflict met de politietop.

  Ook blijkt zeker 20 tot 30 miljoen euro die door het ministerie van Veiligheid en Justitie was gereserveerd voor deze Dienst Speciale Interventies (DSI) niet te zijn geïnvesteerd. Het is zelfs volstrekt onduidelijk waar het geld gebleven is.”

  Het geld is in ieder geval niet hier aan opgegaan
  Het geld is in ieder geval niet hier aan opgegaan

  Wij gokken in de zak van een PvdA-er of aan de strijkstok van een VVD-er. Maar alle gekheid op een tactical rail, het is natuurlijk van de zotte dat de topzware politietop eigenbelangrijk gaat doen en hun Eigen Grote Gelijk zwaarwegender vindt dan de veiligheid van u en mij:

  “De DSI heeft geen enkel vertrouwen in de eigen leiding van de Landelijke Eenheid en leden van de top van de Nationale Politie. „De sfeer op de werkvloer is volledig verziekt. Er zijn tal van aanvaringen tussen chefs en de manschappen.”

  Er is een tekort aan specialistisch materiaal en beloofde versterking is uitgebleven.”

  Dit is niet zomaar even wat gerommel op de werkvloer, dit is ronduit schrikbarend. Als oud-militeer, weet ik dat voor parate eenheden het adagium in Nederland altijd “Doe Meer Met Veel Minder” is en je zelf je spullen moet..eh..’organiseren’. Zeker als je een beetje kwaliteit wil en niet de bagger die is gemaakt door de laagste bieder. Dit overtreft echter zelfs mijn meest cynische verwachtingen ten opzichte van de kwartier- en materiaalmeesters van de overheid.

  “Albert Springer van de Nederlandse Politie Bond (NPB) onderschrijft het verhaal volledig. „Ik kan er echter niet over in details treden, want het gaat om terreur en veiligheid.” Ook Gerrit van de Kamp van politiebond ACP bevestigt het verhaal van de bronnen. „Deze onrust bij dit soort diensten in de huidige terreurtijd: dat kan echt niet. Er moet echt ingegrepen worden.” Ook hij wil om reden van nationale veiligheid niet in details treden.”

  Dus als het zover is dat IS een gelegenheid in uw buurt richting de planologische herinrichting blaast mag Rutte met een somber uitgestreken gezicht aan de nabestaanden uitleggen dat dit is omdat de overheid intern zijn zaakjes niet op orde heeft. Geert zal dan over de ruggen van de slachtoffers heel hard “Zie je wel! MOS-LIMS!”roepen. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben. Terreur is een keuze.

  Redacteur Jake heeft nog steeds een fascinatie voor alles wat dood en verderf onder zijn vijanden kan zaaien. Daar wordt hij voor behandeld. Niet altijd met evenveel succes. 140 flashbangs werpt u ons toe op Twitter, Uw antiterreurervaringen deelt u met ons op Facebook, maar dan wel nadat u at gunpoint onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN