More

  RECENTE POSTS

  Politie laat jongemannen afstand doen van volstrekt legale waterpijp

  De Politie in Rotterdam zit er bòvenop in Rotterdam. Zo reden de dienders hun rondje en zagen op de kruising van de Claes de Vrieselaan en Nieuwe Binnenweg enkele mannen bij drie auto’s staan.

  Een (van de mannen) daarvan had een voorwerp in de hand dat (van een afstand, alle agenten zijn arendsoog) op een M16 automagisch geweer leek. Toen de belhamels vervolgens wegreden zijn alle drie de auto’s klemgereden door de hermandad.

  Daar bleek al vlot dat het ging om een waterpijp (shisha) in de vorm van een M16. En die zijn prima legaal. Dus, agenten, weer at ease, geven de heren een standje, geleiden ze voor en zenden ze heen. Maar, en daar zal echt op geen manier druk uitgeoefend zijn, vervolgens doen de heren afstand van de (legale) waterpijp. Waarom? Hoe kom je er toe, er vanuitgaande dat de popo dat niet voorgesteld heeft, om afstand te doen van iets waar de popo net van heeft bevestigd dat het volledig legaal is?

  waterpijp
  100% legaal.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  19/08/2016 - 02:16 02:16

  Is dit niet toch illegaal? Alles wat voldoende op een vuurwapen lijkt en als zodanig als dreigmiddel gebruikt kan worden mag toch niet?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN