More

  RECENTE POSTS

  Poetin prijst Trump, Blatter en Bløf

  Gisteren was de elfde keer dat Poetin een middag tijd maakte om vragen van journalisten te beantwoorden, waarbij hij op haast informele wijze wat bijzaken zoals de oorlog in Oost-Oekraïene en Syrie besprak, en terloops Donald Trump en Sepp Blatter voor een plaats in de redactie Nobelprijs voordroeg. Lovende woorden ook had de Russische President niet alleen voor deze twee grote staatsmannen van de 21e eeuw, ook sprak Poetin warme woorden over de nieuwste editie van de TOP2000, waarvan de volledige lijst deze week bekend werd.

  “Mooie lijst weer! Ik kijk er naar uit om er naar te luisteren. Ik ben in de Top 2000 periode tussen kerst en de jaarwisseling vrij, kan dus lekker veel meekrijgen van de lijst der lijsten! De Top 2000 is één groot feest der herkenning. Bij mij brengt Mag Ik Dan Bij Jou veel nostalgische gevoelens teweeg. Ik was tiener en mocht voor het eerst alleen met vakantie, samen met vriendjes in die goeie ouwe Sovjet-Unie. Gewoon jongens onder elkaar die het dan bij elkaar mochten. Veel nummers van Bløf roepen trouwens ook mijn latere KGB-tijd in herinnering. Toen we hele CD’s van deze Zeeuwen eindeloos op repeat zetten om dissidenten te martelen. Sommigen kropen al na één nummer vrijwillig in een dwangbuis. Deze muziek plaatst me terug helemaal terug in die heerlijke tijd. Wat een prachtige abstracte, niet te bevatten teksten ook van Bløf. Die zouden ze moeten voordragen voor de Literatuur Nobelprijs!”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  teringbibber
  Lid
  20/12/2015 - 00:56 00:56

  dnak, Web, voor het refereren naar Blaf… Moest misschien als dank Stinkpis toch ook nog maar een keer een beurt geven? 2016 wordt een jaar vol kansen.

  Bismarck
  20/12/2015 - 19:19 19:19

  Als Putin het zegt, moet het wel waar zijn, niet Xaderp?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN