More

  RECENTE POSTS

  Pinkpop 2016

  Met de bevestiging van de komst van Paul McCartney, Doe Maar en de Red Hot Chilli Peppers is Pinkpop definitief verworden tot de officieuze Omroep MAX ouderendagen.

  Niks mis mee verder, het is een perfect middel om al die dolende baby boomers enkele dagen per jaar uit hun pensionado-hel te halen. Wel zal het evenement licht worden aangepast aan de tijdsgeest, want the times are a changing.
  Ik geef het je maar te doen, stoppen op je 58e is geen sinecure: die vrije tijd, wat moet ik in godsnaam met al die vrije tijd! De eigen zoon en dochters wilden geen kiddo’s dus oppassen op de kleinkinderen is er niet bij en de hele dag met je golden retreiver naar de ANWB-winkel lopen is ook niet te wauw, hoe lekker zo’n Helly Hansen jas ook zit.

  pies-en-lof5
  Moshen maar. Jambalaya!

  +++ BREKEND +++
  Jan Smeets laat weten dat het bijna zeker is dat de Bintangs op het affiche zullen komen, en de bevestiging van Glenn Miller & His Orchestra zou nog een kwestie van een handtekening zijn.

  Maar we zouden het hebben over de aanpassingen hebben. Eerder vandaag spraken we met een ietwat vermoeide medeorganisator Jan Slagter. Geen paniek mense, Pinkpop blijft Pinkpop, een volstrekt overbodig festival wat net zo verrassend en opwindend is als de Top2000.
  Allereerst de logistiek. De NS gaat treinen in zetten in combinatie met rolstoelbusjes en goedkope huurrollators met extra grote wielen. Gelijk maar een punt van orde. Er is een strikt zero tolerance beleid voor het gooien van rollators. Met bier, eieren en appels werpen is een goede festivaltraditie, maar de afgelopen jaren zat er steeds vaker een welgemikt vals gebit bij en in 2015 zagen we al willens en wetens de eerste looprekjes richting de podia vliegen. Niet doen dus, zulks gedrag kan om den drommel niet! Oom agent weet u en uw kladden te vinden, addergebroed!

  pies-en-lof
  Vet gave shit man!

  +++ BREKEND +++
  Boudewijn de Groot, op zaterdag in de Tena-tent, heeft verklaard dat ie elektrisch gaat!

  Die mieterse Pinkpop-camping gaat op donderdag al open. Schakelt ook in op de den Pinkpop campingzender 714AM! En er kan tijdens het festival ook getinderd worden. De speciale invulkaartjes kan u ophangen, mét pasfoto, op daarvoor bestemde prikborden bij de ingang.

  Op deze camping is natuurlijk alles pies en lof, maar ook moederschip aarde kan niet zonder de hiernavolgende regels:

  • Schone spuiten zijn te krijgen bij de EHBO. Suikerpatient, hoedt u voor geïnfecteerde injectienaalden, leen geen spuit van een mede insuline-gebruiker!
  • Gedurende de drie dagen zal er een speciale mobiele heupen-poli zijn. Want een gebroken heup zit in een klein hoekje. Tja, die dekselse Twist; wat een dans is me dat zeg kameraden!
  • Je kan je Vieux en Sherry laten testen bij de Trimbos-keet, er schijnt vaak eigen stook rond te gaan met foute alcohol.
  pies-en-lof2
  Ferdy werd door Elsje ontknaapt tijdens PP ’83

  +++ BREKEND +++
  Giel Beelen gaat zich live voor de radio laten pijpen door een tandeloze lichtekooi van 87.

  Wist u trouwens dat……
  … Jan Smeets alle ontslagen thuiszorgmedewerkers heeft opgeroepen om massaal billen te komen wassen?
  … de vergoeding zal bestaan uit een glas ranja en een stuk zoethout?
  … alle optredens extra luid zullen worden afgemixt in glorieus MONO?
  … Lenny Kuhr een unplugged set doet in de Pepsi omroep MAX tent?
  … hetgeen alles terug te horen is op Hilversum 3? Groovy!
  … de lagere klassen van de Monsieur Gijssen basisschool te Kerkrade zullen zorgen voor smartfoon-ondersteuning?
  … er een briefkaartactie van radio 2 luisteruurders is geweest om Phil Collins naar Landgraaf te krijgen? Helaas, te laat.
  … Pinkpop sinds 1988 wordt gehouden in Landgraaf? Dus niet in Geleen mensen, verleg dat lint in het Beste Boek van de Weg dus even.

  pies-en-lof4
  Niemand herkende Corry Brokken nog

  +++ BREKEND +++
  Omroep Brabant weet te melden dat Peter Koelewijn zal optreden in de originele bezetting.

  Kortom, het wordt weer heavy kicken 10 t/m12 juni a.s. The Summer of Love is even terug. U herkent haar aan het gerimpelde decolleté en het grijze kuttedons, weet je wel…

  Hee baby boomer, heb je een foute afslag genomen op dat te gekke internet. Geeft niks, ook wij hebben dingen over jouw Top2000. Wil je meer kutmuziek? Klikken man, alles mag, niks moet. Wil je eens wat anders laaiken dan je neefjes en nichtjes? Wat dacht je van je nieuwe vrind Retecool! Lees je Twitter in je papieren krant? Kijk dan ook eens bij onze annonces.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  20 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  20 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  15/02/2016 - 21:48 21:48

  In 1983 werd Henny Vrienten nog keurig netjes ouderwetsch beschaafd met appels bekogeld, ben benieuwd of diezelfde kwajongens dit jaar heel modern een Henny Vrienten-pop zullen opknopen…..

  grotesnor
  Antwoord aan  Der Webmeister
  16/02/2016 - 16:37 16:37

  Dit jaar opteren we voor appelmoes, met en zonder potje.

  Chubbychaser
  16/02/2016 - 11:46 11:46

  Op zich is het natuurlijk volkomen logisch. Dit soort festival met deze soort muziek hoort nu eenmaal bij de generatie 40+. Diezelfde mensen die hier op dit wepplok zitten zeg maar…..

  Chubbychaser
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  17/02/2016 - 11:53 11:53

  Zeker, maar 1985 is 30 jaar geleden, dus iedereen die daar naar luisterde is nu 40+
  En ergens eind jaren ’90 is de electrische gitaar wel zo’n beetje begraven voor het grote publiek.

  teringbibber
  Lid
  16/02/2016 - 11:54 11:54

  Ah, Paul Mc. Cartney en Doe maar ken ik inderdaad! Maar wat zijn Red Hot chili Peppers?

  teringbibber
  Lid
  16/02/2016 - 11:59 11:59

  Ik hoor net dat ze als presentator op het hoofdpodium Ijf Blokker hebben gestrikt! Hulde!!

  Puh!
  Redacteur
  16/02/2016 - 12:39 12:39

  Penny de jager geeft een masterclass rolstoeldansen met live begeleiding van de Jefferson Airplane Tribute Band.

  Wokboy
  Antwoord aan  Puh!
  22/02/2016 - 21:40 21:40

  Met tribute bands is het gerontofeest compleet.

  Wtrdk
  Lid
  16/02/2016 - 12:41 12:41

  Opstaande Komedie met Max Tailleur, lekker gek dansen met Tineke de Nooij van Veronica, en als spetterende afsluiter de formatie Spargo!

  Puh!
  Redacteur
  16/02/2016 - 12:47 12:47

  Bij het Incontinentie Trefpunt zal Henny Huisman nog een keer zijn grote successen drummen op het originele Luciferdrumster.

  DatDanWeerWel
  DatDanWeerWel
  16/02/2016 - 12:52 12:52

  Het zou leuk zijn als Mc Cartney het repertoire van Doe Maar zou spelen. Verder lijkt me het niet zo boeiend. RHCP is en hele leuke band. In de studio. Live zijn ze niet om aan te horen. En Smeets moet gewoon af en toe een basketbal wedstrijdje verslaan en verder van zijn pensioen genieten.

  E.R. Deoz
  16/02/2016 - 18:57 18:57

  Als festivalmuntjes hebben ze dit jaar guldens (à €14,-). Een pilsje is slechts een kwartje en voor een halve gulden heb je al een heerlijk glaasje rosé.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  16/02/2016 - 22:31 22:31

  Neem toch twee camelbak slobberwijn mee onder de kleren. Een buikje en een bocheltje.

  http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/05/camelbak-racebak-jersey-baselayer-with-reservoir03.jpg

  MadDieu, drukt zijn snor
  16/02/2016 - 22:22 22:22

  De 2e Pinkpop op dat veldje in Geleen was leuk. Ja, achter dat rode puistengezicht zat ik verstopt. Ook zou ik bij mijn tante in Beek slapen, maar was stoned en kon de weg niet meer vinden.

  Fleetwood Mac, Shocking Blue, Focus, die namen zijn blijven hangen. Maar mijn muziekvoorkeur is het nooit geweest.

  DatDanWeerWel
  DatDanWeerWel
  18/02/2016 - 02:22 02:22

  Trouwens TOXTETH O’GRADY , je kan wel lekker zeiken maar doe het lekker zelf eens beter…met je smegmalul. Ik daag je uit met plop en noten in mijn faphand. Ik wil de line up van jouw festival wel eens zien. Je komt vast niet verder dan Mook en Bluf. En dan fijn aan het stand van Zandvoort zeker? Fantasieloze pufadder. Alle rock en roll is er uit geramd tegenwoordig gast. WELK FESTIVAL gaat er nou risico lopen? Ze kiezen allemaal voor veilig…want MOJO! Voor echte goeie festivals moet je niet meer in Nederland zijn. Het is trouwens ook niet meer betalen met die gages van tegenwoordig. Elke flutartiest kost tegenwoordig al tien K per uur.Ben je echt beroerd en ten dode opgeschreven zoals Coldplay….dan vraag je gewoon een miljoen of 14! En als Smeets dat ook echt overmaakt lach je gewoon je ballen uit je broek. Kom je op met een geinig geschilderd spaans gitaartje van een paar tientjes en vang je de hoofdprijs. Lekker wel.
  En dat als artiest..die hebben het nog goed in vergelijking met de bezoeker…Breek me daar de bek niet open.

  Alpha Kenny Wun
  Antwoord aan  DatDanWeerWel
  18/02/2016 - 09:15 09:15

  Smegmalul was best een goede band trouwens. Misschien dat ze voor de nodige plata’s wel een reünie op Pinkpop willen doen.

  Wokboy
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  22/02/2016 - 21:44 21:44

  Middelbare leeftijd, middenklasse muziek. Kunnen we niet eens een festivalletje met een lekker moppie Morbid Angel en Carcass doen? Beetje actiever, zeg maar. En Iron Maiden maggen demense op Pinkpop wel hebben, is daar ook nog wat te swingen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN