More

  RECENTE POSTS

  Peuk tijdens olie tappen loopt uit op enorm drama

  In Pakistan is een gekantelde tankwagen vol olie geëxplodeerd toen er iemand een sigaret op had gestoken. Het nieuws heeft het inmiddels over 148 doden, maar dat aantal zal helaas waarschijnlijk nog flink oplopen. Mensen kwamen in groten getale naar de gekantelde truck toe om gratis olie te tappen. De truck was omgevallen, vermoedelijk omdat de bestuurder een scherpe bocht iets te snel wilde nemen.

  De vrachtwagen met 25.000 liter olie was onderweg naar Lahore vanuit Karachi.

  Tappen

  Als je hoort dat er gratis olie te tappen valt, dan ga je met je emmertje op pad, zeker in een arm land als Pakistan. Dat olie een nogal gevaarlijke brandstof kan zijn, weerhield een roker er niet van enorm een peuk op te steken. Hij is verantwoordelijk voor dit afschuwelijke drama, al treft de onvoorzichtige chauffeur natuurlijk ook blaam. In het ziekenhuis liggen nog tientallen gewonden en velen van hen zijn in levensgevaar. De explosie was zodanig groot dat er DNA-onderzoek gedaan zal moeten worden om doden nog te kunnen identificeren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  25/06/2017 - 19:54 19:54

  capitalism fires back!

  hangmat
  hangmat
  Gast
  25/06/2017 - 21:03 21:03

  in plaats van dat dure DNA onderzoek vermoed ik in Pakistan eerder een ondiep graf en de inzet van een shovel

  Valentijn, mede namens de gehele Nederlandse bevolking
  26/06/2017 - 09:57 09:57

  “Some witnesses suggested the vehicle had suffered a burst tyre” zegt Al-Jazeera. Aldaar niks over een peuk opsteken. Andere nieuwsberichten vermelden weer een “scherpe bocht”. De video footage laat (zo ver ik kan zien) geen gesprongen band zien maar wel grote drommen mensen die temidden van plassen brandbaar spul met jerrycans in de weer zijn https://www.youtube.com/watch?v=Bg7sqOy8y8U

  Welke waar is? Ik weet het niet. Ik denk dat duiding op deze afstand niet goed mogelijk is.

  Bismarck
  Antwoord aan  Valentijn, mede namens de gehele Nederlandse bevolking
  26/06/2017 - 17:53 17:53

  Een peuk klinkt gewoon lekker. Negeer al die auto’s en brommers die naast die verdampende olie staan warm te draaien, een mooi verhaal moet je niet kapot willen checken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN