More

  RECENTE POSTS

  Peter Fiege is een genie en u bent allemaal gehypnotiseerd

  Hypnose. Het is om ons heen. Het zit in ons. We worden er door geleefd, het bepaalt alles wat we doen en het wordt doorgegeven via de genen. Ook maken criminelen en mensenhandelaren op grote schaal gebruik van hypnose. En iets met 9/11. Dat zegt althans Peter Fiege uit Drachten.

  Vanuit zijn pittoreske woning (alwaar hij ook aan sport doet) maakt hij filmpjes waarin alles wordt uitgelegd. Want het heeft ook te maken met paranormale verbondenheid. Die wordt gestuurd vanuit je onderbewuste door je ziel, die veel sneller dan jij kan denken. Als je dus een visualisatie maakt, dan is je ziel aan het vliegen. Je ziel is dus een onbewuste visualisatie persoon. Logisch toch? Vandaar dat er ook steeds meer ADHD is. Dat komt omdat er in het verleden mensen zijn gehypnotiseerd zijn en dat blijft in de ziel en in de genen zitten. Je ziel denkt sneller dan je bij kunt houden. Daardoor krijg je ADHD, kom je constant klaar en ga je slaapwandelen.. Er zitten teveel gehypnotiseerde zielen in je hoofd. En schyzofrenie ook. Dat is ook hypnose. En dat komt doordat het allemaal onwetende medicijnslachtoffers zijn.

  In verband met 9/11 waren er zoveel misverstanden van ja straks hebben de Amerikanen dat zelf gedaan om dan Islam de schuld te geven, al die complotdingen meer. En zo had ik dan dus een omgekeerde logica bedacht van iemand die dan dit dus doet en dan zelf dus onder hypnose is. Enne ik ben dus niet onder hypnose. En om dat dan uit te leggen. Dat zou dan de logica zijn van een crimineel bijvoorbeeld om er dan als groep mee weg te komen. Want niemand zou dan een heel slim iemand inzetten zeg maar om juist hun eigen tak van winst om zeep te helpen. Dus de omgekeerde logica is dan dat hun niet schuldig zijn, maar als diegene al onder hypnose is, dan zal het wel de overheid zijn. Dat idee.

  Omdat wij het hier in de bunker in het begin op z’n minst een beetje onsamenhangend vonden, nou ja, zeg maar gerust omdat wij het gewoon echt helegaar niet snapten, hebben we de hypnosefilmpjes stuk voor stuk ongeveer veertien keer bekeken. En toen begrepen we het ontploften onze hoofden. Wat wil namelijk het geval… Peter is zo ontzettend hyperintelligent dat het voor ons, gehypnotiseerde stervelingen, gewoon onmogelijk is om zijn hersenspinsels te kunnen doorgronden. Mocht u ons niet geloven dan raden we u aan om onderstaande tekst in de comments aan ons uit te leggen (en u vervolgens aan te melden bij Mensa).

  “Ergens benoemde ik iets als een idee om te kunnen doen, maar ik bedoel dit natuurlijk wel theoretisch. want misschien mag je het niet eens benoemen op een bepaalde manier? dat gaat continu per ongeluk, en word pas minder naarmate ik hopelijk verder gedij in de tijdzeegolven vd aantrekkende krachten in onze kosmos. TRAUMA’S_een kleiner wordende eigen indentiteit, onderdanigheid, door bv onderdrukking, of onwetendheid? ik vermoed dat het van invloed kan zijn, dat hoe dominanter de anderen zijn? hoe meer ook die indentiteiten zich mogenlijk letterlijk, door trauma kun je in feite ook een leegte krijgen in jezelf die opgevuld kan worden. overcompensatie heeft vele vormen. zo ook: iemand die is onzeker en uit zich naar buiten toe juist heel zeker, als of die dus helemaal niet onzeker is. dit is dan niet datgeen wat ik bedoel in het filmpje, maar er zijn zoveel overcompensatie soorten, ik kan ze niet allen benoemen.”

  Naast hypnose doet Peter trouwens ook nog iets met uitvinden. Als een echte Ed Baars verzint hij geniale oplossingen zoals extragratis oneindig water dankzij zijn “gratis oneindig water transport invention” of extragratis stroom dankzij zijn “gratis stroom idee met staafmagneetjes in gum“.

  Zijn allerlaatste filmpje over het macro-hacken van computers staat hieronder. De overige, ongeveer 300 (!) filmpjes van Peter kunt u -als u daar de kracht voor kunt opbrengen- bekijken op zijn ‘Joetoep’kanaal De filmpjes stammen allemaal uit 2013. Na 2013 is Peter naar wij vermoeden door de AIVD gehypnotiseerd, ontvoerd en ergens in een laboratorium als onderzoeksobject geplaatst. Of hij is gewoon weer terug op de gesloten afdeling. Dat kan ook. Er is namelijk nergens meer iets over de man te vinden. Heeft u enig idee wat er van hem geworden is? Laat het ons dan alstublieft weten in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Rik Mulder
  Gast
  07/09/2016 - 14:07 14:07

  Godzijdank heb ik net mijn paradigma’s gereset

  Bismarck
  07/09/2016 - 16:26 16:26

  Vergeet alles wat Peter Fiege zegt
  comment image?b64lines=

  Blabla
  Blabla
  Gast
  14/09/2017 - 18:04 18:04

  Peter Fiege is niet meer onder ons.

  Ketsman
  Antwoord aan  Blabla
  14/09/2017 - 18:43 18:43

  Huh? Wie zijn jullie? Wat doe ik hier? Waar is hier? En wat met al die commotie over die bebloede bijl in mijn handen?

  Yama Rashid
  Yama Rashid
  Gast
  Antwoord aan  Blabla
  26/11/2021 - 18:47 18:47

  Waar is Peter?
  ik ben zijn oude vriend.

  Yama Rashid
  Yama Rashid
  Gast
  Antwoord aan  Blabla
  26/11/2021 - 22:00 22:00

  Hoe bedoel je?

  Rudy
  Rudy
  Gast
  26/12/2021 - 06:12 06:12

  Kaisha lives on.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN