More

  RECENTE POSTS

  Paus Franciscus stelt heiligverklaring Eberhard van der Laan met minimaal 2 weken uit

  Persbericht uit het Vaticaan, na beraad met het lokale MT heeft Paus Francisus besloten om de voorgenomen heiligverklaring van Eberhard van der Laan met minimaal 2 weken uit te stellen. Vele Amsterdammers waren namelijk al maanden bezig om een heiligverklaring te regelen, die ze dan het liefst door de Paus zelf uitgereikt zouden zien na de uitzending van Zomergasten.

  De Paus laat weten dat, nu de kerk zich graag alleen baseert op feiten en zich liever niet laat leiden door emoties, vage kreten en dus een dergelijke stap niet zomaar neemt, de kerk echt wat meer tijd nodig heeft om de situatie te bekijken. Van der Laan is door vele Amsterdammers voorgedragen omdat hij de beste burgemeester zou zijn in jaren.

  Bronnen dicht bij de Paus die anoniem willen blijven stellen: “De stad is verworden tot een groot openluchthotel, huizenprijzen zijn sky high, de Noord-Zuid lijn heeft meer vertraging dan de Sagrada Familia en is in vergelijking hondslelijk en alles wordt verder verboden, echt, waarom zouden we die gast heilig moeten verklaren? Ja, natuurlijk, hij heeft het in vergelijking met z’n voorgangers prima gedaan. Maar kom op, Ed van Thijn, Schelto Patijn en Job Cohen, iedereen kan het beter dan dat trio klamme croque monsieurs. Hij heeft het niet noemenswaardig verneukt, maar dan kunnen we zelfs bij de VVD wel 14 mensen vinden die heilig verklaard kunnen worden. We hebben gewoon intern besloten dat we het even parkeren, die hysterische janksterdammers vinden binnen 4 weken wel weer een nieuw iemand om te vereren. We hebben ook al zeker een week geen verzoeken tot heiligverklaring van die voetballer meer gehad. Onze inschatting is omdat alles in Amsterdam zo gruwelijk kut is, zelfs een paar urinedruppels boven de middelmaat al voldoende is om iedereen enthousiast te krijgen. Gewoon negeren dus.

  Eberhard zelf laat via een woordvoerder weten dat hij het helemaal niet vervelend zou vinden als alle malloten voor z’n huis zouden willen opkankerstralen en zeer zeker niet terugkomen om te klappen. “Ik ben jarenlang burgemeester geweest van een open inrichting van het niveau Jostiband, ik ben geen Ryanairpiloot die een vliegtuig aan de grond zet, ik ben ziek en wil rust. Bewaar dat klappen voor wanneer Ajax weer eens Europa inmag.”

  Vandaag wordt op uw retecool de minknop aangeboden door de Feyenoord Supportersclub. Uw min voor deze post is een plus voor Feyenoord. Succes.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  20/09/2017 - 14:28 14:28

  comment image

  Roel Zwaar
  Lid
  20/09/2017 - 19:33 19:33

  Ik zeg ook altijd: wacht even met heiligverklaren tot iemand dood is of wordt gefeliciteerd door Henk Krol.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN