More

  RECENTE POSTS

  Partij voor de Dieren loopt ook maar wat te janken over debatten

  Marianne Thieme wil ineens niet meer meedoen aan het NOS-debat en het NOS-radiodebat. In navolging van het Gejank van Geert™, probeert ze zichzelf ook in de slachtofferrol te drukken door keihard te roepen dat ze “uitgesloten” wordt.

  De opzet zou haar niet aan staan. Thieme moest in het TV-debat bijvoorbeeld met Jan Roos en Kuzu in debat. Ja, dat is voor niemand leuk, maar zo werken dit soort dingen.

  Thieme wordt door partijgenoot Esther Ouwehand geciteerd: “Als alle zittende partijen met elkaar in debat gaan snapt kiezer niks meer van”. Nee, we zitten niet al vroeg aan de borrel:

  Persoonlijk snappen we vooral niet wat daar staat. En we zijn niet de enige: de NOS, toegegeven niet ‘s werelds beste omroep, begrijpt er niets van, want de opzet van de debatten was allang bekend. Als ze het daar niet mee eens was had ze ook dus al maanden terug af kunnen zeggen. En daar heeft Marcel Gelauff wel een punt. Het vermoeden is dan ook dat Thieme het afzeggen een betere media-trekker vind dan het meedoen aan het debat zelf.

  En, tja, daar heeft zij dan weer een punt. Al worden we wel een beetje moe van de verongelijkte calimerismes van alle partijen en lijsttrekkers die zich oneerlijk behandeld voelen door de media.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/02/2017 - 16:41 16:41

  In navolging van het succes van Trump besluiten steeds meer partijen het bij geschreeuw te laten en iedere vorm van normaal debat (waarbij verantwoording over de standpunten en oplossingen gegeven moet worden) uit de weg te gaan.
  Je komt in NL al snel op 14 zetels door een A5-je rond te sturen met:
  -Alle echte Nederlanders weer aan het werk
  -De AOW naar 60 jaar
  -Gratis zorg voor iedereen
  -Fileprobleem oplossen binnen 2 jaar
  -Nooit meer blaadjes op de rails
  -Veiligheid voor alles
  -Sluitende begroting
  -Gaswinning zonder bodemverzakking of CO2 uitstoot

  Vervolgens zeg je je bedreigd te voelen en dat dat aangewakkerd wordt door politici die jouw zwart maken. Allemaal zitten ze jou dwars uit angst hun veilige plekje in het pluche van de 1e en 2e kamer of de omroep kwijt te raken. Daarom heeft verdere uitleg geen zin; wordt toch alleen maar verdraaid.
  Dat de kiezer snugger genoeg is om daar doorheen te prikken en bij een stem op jou, alle bovenstaande punten gerealiseerd zal zien worden.
  *Goffedomme…. dat zijn meer dan 140 tekens*

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  24/02/2017 - 19:11 19:11

  Betekent dat nu dat er een plek vrijkomt voor het Forum voor Pianoliggers?

  Weirdoinventor
  Lid
  24/02/2017 - 16:58 16:58

  Is best een aardig debat trouwens, waar ze nu mee bezig zijn.

  http://radioplayer.npo.nl/radio1/#

  behanger, Musicaldeskundige
  Beheerder
  24/02/2017 - 23:28 23:28

  We stonden met een hele bus vol met mensen bij het debat, airhorns, spandoeken, alles weet je. En wat denk je? We mochten er niet in, omdat we te luid onze mening aan het scanderen waren. “GEEF NEDERLAND DOOR! GEEF NEDERLAND DOOR!” riepen we. Daar is toch niets racistisch aan?
  DE KIEZER WORDT BUITENGESLOTEN VAN HET DEBAT.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN