More

  RECENTE POSTS

  PANIEK! De slagroomspuit als gatewaydrug

  Totaalpaniek des doods in Metro hedenochtend. Gedragsdeskundige Kees van Overveld heeft slagroompatronen op straat zien liggen in Rotterdam en hij weet het zeker: de jeugd gaat kapot (KAPOT ZEGGEN WE U!) aan het lachgas dat in die patronen zit.

  Volgens Van Overveld is het inhaleren van het gas door de jeugd een probleem, omdat iedereen weet dat slagroomspuiten binnen afzienbare tijd leiden tot het rechtstreeks in de hypofyse spuiten van heroïne en het in de oogbollen druppelen van vloeibare LSD. “Wijkagenten Sander Boer en Tom van Drunen hebben mij er op gewezen. Er lagen genoeg patronen op de grond. Volgens hen is er sprake van een plaag,” aldus de deskundoloog.

  Omdat lachgas onder meer ook gebruikt wordt als verdovingsmiddel bij de tandarts, durven wij te stellen dat dit fenomeen al decennialang een plaag is: veel, zo niet de meeste kinderen, zijn vanwege dit lachgas zeker elk half jaar bij de tandarts te vinden. Onze huisdeskundige in de redactiebunker meent zelfs te kunnen aantonen dat kinderen vaak moedwillig veel snoepen om maar gaatjes te krijgen. Allemaal om maar aan hun lachgasfix te komen.

  Van Overveld had trouwens kunnen weten dat dit fenomeen al jaren bestaat, als hij niet continu slagroompatronen liep te tellen op straat. Op Partyflock wist men het namelijk in 2003 al, in Eindhoven kwam men er in 2007 achter en in Culemborg schoot de jeugd vorig jaar door het dak.

  Ook deskundoloog dr. Denis Leary deed in 1992 al gedegen onderzoek en ontdekte destijds dat men in de jaren ’70 van de vorige eeuw al high werd van slagroomspuiten. De resultaten van dit onderzoek ziet u hieronder vanaf 05.00 minuten.

  Het CDA heeft nog niet opgeroepen tot een verbod.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  17/06/2015 - 12:40 12:40

  Maak er grappen over, maar ik ben een vriend verloren aan lachgas. Het lijkt zo onschuldig, is het meestal ook, maar verstikking ligt wel op de loer.

  Chubbychaser
  Antwoord aan  Bas Taart
  17/06/2015 - 13:36 13:36

  En daarom altijd een ballon gebruiken. Maar je hebt sukkels die verder gaan met maskers enzo, en dan gaat het fout.

  behanger
  Beheerder
  Antwoord aan  Chubbychaser
  18/06/2015 - 10:06 10:06

  “Met een ballon is het vrij veilig…”

  Na koningsdag lagen hier werkelijk honderden canisters. Blijkbaar is het echt populair.

  bijbalbij
  Gast
  Antwoord aan  Chubbychaser
  17/06/2015 - 22:01 22:01

  Ja dat zal ik zeker doen. Want als we geen grappen meer mogen maken over zaken waarvan we de pijp uit gaan dan gaat het heel dodelijk stil worden. Geen grappen meer over: alcohol, roken, autorijden, wing-suiten, oud worden…….

  Zo en dan nu nog een lachgas-grap verzinnen..

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  bijbalbij
  19/06/2015 - 00:31 00:31

  Altijd blijven gassen, wat er ook gebeurt?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN