More

  RECENTE POSTS

  Oxysept Moet Een Uil Winnen. Capiche?

  TL:DR;  Stem op Oxysept. Klikken doe je onderaan het artikel.

  De Retebunker is een wonderlijk fenomeen, eigenlijk. Vanwege de diversiteit in de redactie in alles behalve geslacht, krijg je een soort samensmelting van diverse uitspattingen. De meest interessante daarvan komen van Xaderp, die overigens niet verward dient te worden met de necromancer Xardas. Wellicht ligt het aan de vrij paranoide instelling van beide dat ondergetekende ze steeds door elkaar haalt. Maar de bunker dus, want er was mail. Die wordt dus eerst op een geheime locatie geprint en daarna in een bruine envelop door een onopvallende koerier naar de Rijksstraatweglaan 14 gebracht alwaar het via een buizensysteem de bunker in wordt geleid. Ninja-uil, die zich ondanks zijn onwaarschijnlijk heersende skillset daar niet te goed voor voelt, pakt dat op en zorgt er met één vloeiende beweging voor dat de post op de redactie-tafel valt. Daar kan die pokke-uil in Harry Potter nog wat van leren. (JE ZIET TOCH DAT HET RAAM DICHT IS!?)

  In ieder geval, mail, en een feestje in de bunker want het was de huisvriend Oxysept die van zich liet weten! Of we hem even naar de overwinning willen stemmen. Hij kan namelijk een uil winnen, en dat heerst natuurlijk de pan uit. Dat doet hij overigens met een Boek (256 blz.) (uitvegerij Neuk & van Dattum) want hij is genomineerd. Mocht hij winnen dan krijgt hij ook nog een leuk bedragje waarmee hij naar eigen zeggen net geen 1400 (underachiever) glazen Witte Trappist kan kopen, maar een beeld van een uil is natuurlijk leuker. Dus waarom hebben jullie nog niet gestemd? Een link? HIER DAN!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  08/09/2015 - 10:34 10:34

  Het is toevallig ook nog eens zo dat Boek een heel erg leuk boek is, echt een aanrader.

  Xloph
  08/09/2015 - 11:17 11:17

  Het is zelfs zo’n leuk boek, dat het het enige boek van de lijst is dat ik gelezen heb, kun je nagaan.
  Maar goed, dan hadden die andere auteurs mij ook maar een gratis boek moeten laten winnen via een prijsvraag op RC, dus mijn stem heeft ie.

  Der Webmeister
  Beheerder
  08/09/2015 - 11:23 11:23

  Oxysept doet op de Faceboeksite van zijn must-have boek zelfs een heuse verkiezingsbelofte:

  “ik beloof dat er geen cent van het prijzengeld naar de Grieken gaat. Behalve dan naar snackbar El Greco aan de Ganzenmarkt, want die hebben van die lekkere pita gyros…”

  Bla
  Bla
  08/09/2015 - 13:31 13:31

  Nooit gelezen, kon hem niet vinden op spotnet..

  Blasfemist
  Blasfemist
  08/09/2015 - 16:11 16:11

  Staat zeker nog op de leeslijst.

  wildplasser
  wildplasser
  10/09/2015 - 01:10 01:10

  Het boek is trouwens een must-have voor iedereen die van boekenliefhebbers houdt!
  Overigens is het slechts 254 paginaas

  [-] prijs/kwantiteit verhouding

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN