More

  RECENTE POSTS

  Oxfam: “We hadden in Haiti ook kleuters kunnen neuken, is niet eens gebeurd!”

  De baas van Oxfam Groot-Brittannië, Mark Goldring, vindt de harde kritiek op zijn organisatie – naar aanleiding van de seksfeestjes in noodgebieden – buiten alle proporties. „Wat hebben we gedaan? Echt, we hadden tientallen kleuters kunnen neuken, allemaal niet gebeurd, ze waren minstens 14!”, zei hij verontwaardigd.

  Vorige week kwam in het nieuws dat Oxfam-medewerkers ontslag hadden gekregen omdat ze tijdens hulpmissies in onder meer Haïti en Tsjaad seksfeestjes organiseerden met prostituees in villa’s die betaald werden met hulpgeld. Hij ziet ook wel dat er zaken fout gegaan zijn, maar een deel van de kritiek kan Mark Goldring echter moeilijk bevatten. „De hevigheid van de aanvallen doet je afvragen wat we juist gedaan hebben”, zegt hij. Bovendien kan Oxfam niks goeds meer doen, klinkt het verder. „Alles wat we zeggen wordt gemanipuleerd. We worden afgeslacht.

  “Jezus, die kinderen kregen ten minste wat warms binnen, je moet niet vergeten dat er net een orkaan over ze heen gegaan was, dan waren die Oxfam medewerkers eigenlijk gewoon heel aardig.”

  Oxfam startte zelf een onderzoek in 2011, op basis waarvan vier medewerkers werden ontslagen en drie zelf de benen namen. De Haïtiaanse regering verwijt Oxfam de autoriteiten niet toen al op de hoogte te hebben gebracht. „Het is toch simpel: ze moeten op ieder moment de wetten van het gastland naleven, maar zeker ook de overheid inlichten over belangrijke situaties”, aldus Rodrigue. Hij moest de verhalen over het seksschandaal uiteindelijk vernemen via de media.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Fikkie
  Fikkie
  Gast
  18/02/2018 - 15:28 15:28

  Snap ook niet wat die lui nou verkeerd gedaan hebben… zij kunnen in ieder geval wel garanderen dat het geld waar ‘t hier om draait zeker voor 100% in de lokale economie terecht gekomen is. Nou, nou… foei schande hoor…
  Prostitutie wordt daar ook breed & algeheel gedoogd, da’s ‘t probleem ook niet… dus wat dan wel ? Moeten hulpwerkers dan verplicht celibaat zijn soms ?!?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Fikkie
  18/02/2018 - 19:14 19:14

  Nope, maar iets minder verhalen over seks in ruil voor levensreddende hulpgoederen, en dan natuurlijk als sisser op de vuurpijl uit andermans zak betaald, zou fijn zijn.

  Hoerenlopen is prima.

  Fikkie
  Fikkie
  Gast
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  19/02/2018 - 15:38 15:38

  Goed nieuws over levensreddende hulpgoederen is niet sappig en haalt de media dus niet. Dit wel…

  FlipFlop
  FlipFlop
  Gast
  Antwoord aan  Fikkie
  19/02/2018 - 13:42 13:42

  ze hoeven niet celibaat te zijn, maar het zou mooi zijn als ze geen kinderen in een noodsituatie uitbuiten ten bate van hun eigen lusten. Als dat al teveel gevraagd is..

  Fikkie
  Fikkie
  Gast
  Antwoord aan  FlipFlop
  19/02/2018 - 15:40 15:40

  Waaruit blijkt dat ze kinderen uitbuiten ? Uit de statement dat ze dat niet gedaan hebben, maar wel hadden kunnen doen ? Na die hurricane was alles daar in een noodsituatie, dus dan mag helemaal niets meer zo te horen.

  Hans Olo
  18/02/2018 - 19:07 19:07

  Verleend Oxfam ook hulpseks aan de aardbevingsslachtoffers van Groningen? Of doet men in dat geval toch liever een stille toch?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN