More

  RECENTE POSTS

  Oscar Best Picture 2017 faal: verkeerde film genoemd!

  Er is bij de uitreiking van de Oscars enorm geklungeld. Onterecht werd de gedoodverfde winnaar La La Land door Warren Beatty uitgeroepen tot eindbaas, terwijl Moonlight het gouden beeldje voor Best Picture in de wacht had gesleept. Beatty had blijkbaar het kaartje voor Best Actress in a Leading Role in zijn handen gekregen. Faal! Maar echt. *Samuel L. Jackson-stem* “Reading, mutherf*cker? Do you know it?”

  La La Land was met 14 nominaties bij voorbaat al de grote winnaar, maar er was nog een tweede film waar niet aan voorbij gegaan kon worden, wegens redenen. Moonlight gaat over een jonge (V), zwarte (V), homo (V) die probeert te ontsnappen aan een leven van armoede (V) en verslaving (V). Het verhaal omvat 3 decennia (V) en is gebaseerd op een toneelstuk (V) over het leven van de auteur (V). Kortom; álle componenten waren aanwezig om de Oscar te kunnen winnen. (Zéker na de drama’s omtrent het gebrek aan gekleurde nominaties in 2016.) Dat gebeurde dan ook geheel terecht, want: tevens sterkste film.

  Kaartjes

  Op de kaartjes die door de verschillende celebs moeten worden voorgelezen staan de naam van de winnaar en de film waar die winnaar bij hoort. Heel minuscuul staat onderaan dan inderdaad de categorie die het betreft, maar Beatty was in de veronderstelling ‘Best Picture’ in zijn handen te hebben en blurtte de filmtitel die hij zag staan eruit. Dat er ‘Emma Stone’ bovenaan stond, leverde blijkbaar onvoldoende vraagtekens op. Auw. Zo ontstond er dus een lelijk moment waarin al gespeecht werd door de producers van La La Land, toen kwam de waarheid aan het licht kwam. Moonlight had de Oscar gewonnen! Er werd zo’n 14 keer gezegd dat het geen grapje was en blijdschap volgde. Warren legt vervolgens beschaamd uit wat er was gebeurd betreffende het kaartje.

  Foutje, bedankt

  Voor een evenement dat zó strak gepland zou moeten zijn is het bijna bizar te noemen dat zo’n fout als deze nog voor kan komen. Geef die man het juiste kaartje, hoe moeilijk kan het zijn? Maar ja, als het bij de Miss Universe-uitreiking kan, kan het bij het uitreiken van een Oscar ook. Mensen maken fouten. En dat is soms retegrappig.

  Kijk hieronder hét faalchaosmoment van de Oscars.

  En lees hier: De Oscars 2017: and the nominees are… Inclusief awesome filmpje met foreshadowing over Moonlight.

  Geheel terzijde, de Kamergotchi’s zijn wel enorm up-to-date!

  Oscar

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  27/02/2017 - 09:21 09:21

  Excuses gemaakt!

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Terra Incognito
  27/02/2017 - 11:47 11:47

  fucky ducky vernaggeld door het CMS/CSS van RC dus.

  facepalm
  facepalm
  Gast
  27/02/2017 - 20:37 20:37

  *Samuel L. Jackson-stem* “Reading, mutherf*cker? Do you know it?”

  dit is wel heel erg ironisch terwijl je in de intro zegt dat Beatty het verkeerd zei terwijl hij het kaartje aan de vrouw naast hem gaf. Echt ongelooflijk dat stuk duurt maar 20 seconden en je kan het niet eens zien pffff

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN