More

  RECENTE POSTS

  Oscar: The Modular Body

  Hoe oneindig hard heerst dit dan: The Modular Body is een biotechnologisch experiment waarin biotechnoloog Cornelis Vlasman een modulair lichaam heeft ontwikkeld dat je gewoon aan elkaar kunt klikken.

  Klinkt uiteraard te mooi om waar te zijn en dat is het dan ook. The Modular Body is een project van regisseur Floris Kaak, samen met de VPRO:

  Het verhaal wordt op een strategische, non-lineaire wijze, door middel van meer dan 50 video’s via internet gepubliceerd. Vlasman verbetert OSCAR voortdurend en hoopt dat hij het lichaam zo aan kan passen dat deze op een dag onsterfelijk wordt

  Maar het ziet er op onderstaande video zo ontzettend geloofwaardig uit, dat de discussie op onder andere Facebook echt te briljant is om te volgen. Veel mensen geloven namelijk dat de video realiteit is en gaan vervolgens volledig los dat we niet zelf voor God mogen spelen en ons kapot moeten schamen. Maar zelfs niet gelovigen denken dat het echt is, maar noemen het vooruitgang waar we juist trots op moeten zijn.

  Why do people think they can play the role of God? We are destroying ourselves without even noticing it … The last days are among us

  Check in ieder geval de site even (wel met een geschikte browser zoals Chrome), om het proces van Oscar te volgen. Uren klik en kijkplezier, want er staan inmiddels al zeker 50 video’s online.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN