More

  RECENTE POSTS

  Ophef: Meubels bij huurachterstand naar vluchtelingen!

  Deze week kwam gemeente Vlaardingen met een voortgangsrapportage over de verplichte huisvesting van statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning). In dat rapport stond dat de woningbouw “Waterweg Wonen” laat weten in meubels van ontruimde woningen voor vluchtelingenwoningen te gebruiken.

  “Bij huurachterstand inboedel naar vluchtelingen”, aldus de website Schiedamsnieuws.nl. Waarop natuurlijk de nodige reacties op verschillende kanalen te lezen zijn. Want de Nederlander is (uiteraard) boos.

   

  Terwijl in het rapport helemaal niets wordt gezegd over huurachterstand, maar alleen over ontruiming en ‘bepaalde voorwaarden’. Natuurlijk waren wij wel benieuwd wat die voorwaarden dan zijn en hoe dat allemaal in z’n werk gaat.

  Onjuist

  Waterweg Wonen zegt heel simpel: “Deze informatie is onjuist.” Er gaan weliswaar inboedels van ontruimde woningen naar vluchtelingen, maar alleen als de bewoners overleden zijn. Daarvoor moeten de erfgenamen afstand doen van de inboedel. Allemaal netjes met toestemming dus. Kortom: ophef om niets.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  08/11/2016 - 07:58 07:58

  Ophef om niets? MAAR HET STAAT OP DE TWITTERS EN DUS IS HET WAAR!

  Bismarck
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  08/11/2016 - 08:10 08:10

  Die drie aangehaalde twitteraars zijn wel enorme azijnpissers zeg. Moet je voor de grap even hun posts kijken, die lui zijn gewoon de hele dag bezig met maagzuur braken, dat kan niet gezond voor je zijn.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Bismarck
  08/11/2016 - 15:55 15:55

  Ja maar het staat op…………!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN