More

  RECENTE POSTS

  Openbaar Ministerie helpt PostNL met betere bezorging pakjes

  In een poging de druk bij PostNL weg te nemen voor de tsunami aan pakjes die in de Decembermaand besteld wordt heeft het Openbaar Ministerie een manier voorgesteld om daarbij de burger van dienst te zijn.

  Het OM heeft voorgesteld alle pakjes een dag langer vast te houden waarmee de burger de mogelijkheid heeft dit via een nog te ontwikkelen portal gekoppeld aan DigiD nog iets te verlengen, bijvoorbeeld als bezorging niet uitkomt door stijldansen, kookcursus of een schilderretraite. Het langer vasthouden van pakjes en deze, als ze dan toch klaarliggen, makkelijker openen en controleren is belangrijker dan dat mensen het pakje snel in ontvangst kunnen nemen aldus Officier van justitie Barbara van Unnik.

  Aangezien dit plan nu nog een grondwetschending betreft kan het goed zijn dat de wetgeving nog niet aangepast is voor 2020, het OM heeft laten weten dat iedereen die tegen de nieuwe wetgeving is een terrorist is. Barbara van Unnik liet nog weten dat ze er geen enkel bezwaar tegen heeft als bekend zou zijn dat ze regelmatig een Amsterdammertje in haar lichaamsholtes zou laten verdwijnen die door PostNL bezorgd werd, dus dat andere mensen daar ook niet moeilijk over moeten doen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  04/12/2018 - 23:00 23:00

  Een Amsterdammertje?…

  Neem maar gerust aan dat burgemeester Halalsema van Haramsterdam opdracht zal geven om alle verkeerspaaltjes in onze hoofdstad te vervangen door Merkel lego een minder erotische versie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN