More

  RECENTE POSTS

  Op deze manier maak jij jouw middag NOG effectiever!

  Het is natuurlijk nog een krap uurtje tot 4 uur en we weten allemaal wat er dan gebeurt! Die heerlijke, smaakvolle, inspirerende Cup-a-soup smaken dansen weer door de kantoortuin om jou net dat duwtje te geven dat de middag niet zoutloos eindigt!

  Vandaar dat we vandaag je een uur voor die dip waarschuwen zodat ook jij tijdig aan de Chinese Tomaat zit, zodat je productiviteit ook richting de uitkloktijd piekt!

  Belangrijk is dat je wel goed onthoudt wat je voor smaak gekozen hebt, want hoe hard ze ook hun best doen bij Unilever, sommige smaken lijken zo op elkaar dat je denkt “zo zout heb ik het nog nooit gegeten, dit is helegaar geen thaise kip“.

  We raden dus aan om als je het twee dagen achter elkaar nodig hebt twee constrasterende smaken te kiezen. Je hebt natuurlijk die patsers wiens werkgever voor de Souperieur is gegaan, maar we gaan voor het gemak uit van de HTK Cup a soup.

  Afhankelijk van de variant kun je er 175 milliliter tot 200 milliliter water op gieten. Wij raden aan om dan voor minimaal 200 te gaan, ongeacht de verpakking en naar keuze kun je roeren met een metalen of een plastic lepeltje.

  Ook jij kunt zo dus roepen “Hij is weer heerlijk Coby“.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  20/06/2017 - 15:22 15:22

  Mij shit geven over Conimex, maar zelf met CUP-A-SOUP AAN KOMEN ZETTEN? Jij durft, Flepz0r, jij durft…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN