More

  RECENTE POSTS

  Op 19 oktober ga je weer willekeurige voorwerpen naar je TV gooien

  Ja, zet alle zware voorwerpen die je 94 inch Samsung kunnen beschadigen maar weg, want de serie met hoogstwaarschijnlijk de hoogste wtf-dichtheid op Netflix komt op 19 oktober 2018 met seizoen 2.

  Steven Avery, een morsige redneck met een wat slordig verleden, zat een straf van 18 jaar uit voor een verkrachtig en doodslag die hij niet gepleegd had. Hij was namelijk 40 mijl verderop met 16 ooggetuigen die dat konden onderbouwen. Sterker nog, na z’n veroordeling bekende de daadwerkelijke dader de misdaad maar zelfs dat vond de popo in Manitowoc geen aanleiding om de case nog eens open te slaan. Voor wie seizoen 1 nog niet gezien heeft, in aflevering 1 en 2 mompel je nog slechts regelmatig “wtf” tijdens het kijken, vanaf aflevering 3 is de kans vrij groot dat je tegen de TV zit te schreeuwen.

  En daar is dus nu seizoen 2 van onderweg. In seizoen 1 wordt hij met DNA bewijs uiteindelijk na 18 jaar onschuldig verklaard, om 2 jaar later door dezelfde sheriff, die vaker de fout inging dan een gemiddelde katholieke priester die de leiding heeft over een kleuterschool, opgepakt te worden voor een moord.

  Hieronder de trailert van seizoen 1 om even weer erin te komen, mocht je het niet kunnen uithouden tot de 19e, zet dan gerust vanavond na de warme prak The Staircase aan. Vergelijkbaar aantal wtf’s, maar dan met een vriendelijke meneer als verdachte waar je je mogelijk nog meer mee kunt identificeren dan met Steven Avery.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN