More

  RECENTE POSTS

  Ons internet wordt opgegeten door haaien! Echt waar!

  Zo, is me dat even een over the top clickbait titel. Maar er is dus serieus geen woord van gelogen: Ons internet wordt namelijk echt opgegeten door haaien.

  “Ja maar hoe zit dat dan, ome Reet?” Hoor ik jullie in koor vragen. Nou heel simpel. Zoals iedereen weet bestaat het internet uit een serie buizen. En een deel van die buizen liggen dus op de bodem van de oceaan om er voor te zorgen dat we hier porno kunnen streamen die in de VS op servers staat ook sites kunnen bekijken die in de Verenigde Staten van de United States of Amerika gehost worden.

  Zo’n dikke kabel buis is namelijk veel sneller dan al die nulletjes en eentjes via een moeilijk systeem naar een satelliet te sturen, die de boel op zijn beurt, via een nog moeilijker systeem, weer terug stuurt naar de aarde, alleen dan ergens anders.

  No more fapping?

  Maar ja, wie leven er ook op de bodem van de oceaan? Juist! Haaien! En haaien zijn klootzakken. Allemaal! Want ze vreten onze internetbuizen op.

  Blijkbaar zijn die heel erg lekker, want in andere jaren speelde dit probleem ook al eventjes. In 2015 voor het laatst, maar de haai in kwestie heeft uiteindelijk toch eieren voor zijn geld gekozen. Maar nu, Augustus 2018, zijn er blijkbaar toch weer een aantal haaien die het op deze internetsbuizen hebben gemunt.

  Kuthaai, met je stomme tanden.

  Gelukkig is het probleem ook bekend bij Google en daar zijn ze gaan zoeken en hebben uiteindelijk een oplossing gevonden: ze gaan de dikke internetsbuizen die op de bodem van de oceaan liggen voorzien van een laag kevlar. Eat that sharknado-kneus! Dat is niet zo lekker voor je scherpe haaientandjes hè!

  Misschien is het nog simpeler op te lossen door haaienvinnensoep hier ook populair te maken en het afsnijden van haaienvinnen in de VS te verbieden en ook Xi Jinping op andere gedachten te brengen. Hier alvast het recept voor een overheerlijke haaienvinnensoep, want een kopje verse haaienvinnensoep is ook nog eens puik voor de potentie. Doei haai! Don’t touch our internets, we need to fap!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  30/08/2018 - 17:48 17:48

  Als je echt tijd over hebt en gruwelijk slechte comedy/disaster/horror/eeh ja welk genre is het eigenlijk films wilt kijken kun je flink aan de binchwatch, er zijn er wel zes Sharknados gemaakt (wel allemaal met Tara Reid, dat dan weer wel). Voor een twee minuten muzikale pauze klikke men hier om uitgelegd te krijgen dat het internet dus niet iets is waar je zomaar iets op plempt (neem dat, RC”s!).

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  30/08/2018 - 18:03 18:03

  Hoe vonden jullie The Meg, dan?

  /Ik vraag dit voor een blinde vriend

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  30/08/2018 - 18:20 18:20

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN