More

  RECENTE POSTS

  Oneerlijke Concurrentie WHARRGARBL!!!

  Onze economie klimt langzaam uit het dal, lieve Retecoollezertjes, en dat betekent dat er in Nederland nog altijd hard gewerkt moet worden door de hardwerkende Nederlanders! En als iets dit prille economische herstel de nek kan omdraaien, dan is het wel het verderfelijk verschijnsel van de Oneerlijke Concurrentie! Want overal om ons heen loert het gevaar van de asociale medemens met snode bedoelingen die er op uit is moedwillig op oneerlijke wijze te concurreren! Geen straf is zwaar genoeg om dit schorremorrie te straffen, te deksel! Zo zijn er mensen die zomaar gratis en voor niets in hun tuin of op een bankje in de zon gaan liggen! Dit is natuurlijk onacceptabel voor de ondernemers die een inkomen proberen te verdienen met een Zonnestudio. En dan zijn er mensen die volkomen gewetenloos seks hebben met hun echtgenote tegen tarieven waar de goudeerlijke prostitiebranche het loodje van legt. Of mensen die zelf met de auto familie of vrienden halen of brengen, wat natuurlijk pure valse concurrentie is voor die arme taxi-branche. Je vraagt er dan gewoon om om door een twintigtal taxigorilla’s te worden klemgereden en tot bloedens toe in elkaar te worden gerost. En asocialen die water uit de kraan drinken zijn de doodsteek voor bedrijven als Perrier en Spa. Mensen die illegaal thuis een boterham smeren, is pure broodroof voor lunchrooms! Mensen die gezond leven zijn moordend voor de complete uitvaartbranche! En zwemmen in een meertje is oneerlijke concurrentie voor openluchtzwembaden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/09/2015 - 12:12 12:12

  “dat betekent dat er in Nederland nog altijd hard gewerkt moet worden door de hardwerkende Nederlanders! En als iets dit prille economische herstel de nek kan omdraaien, dan is het wel het verderfelijk verschijnsel van de Oneerlijke Concurrentie!”

  Gelukkig speelt dit gevalletje oneerlijke concurrentie in België.

  Broeder Bolognese
  01/09/2015 - 12:27 12:27

  Maar in dat zelfde België wordt met hetzelfde gemak dan wel weer de poetlat getrokken voor die arme, zielige boeren die blijkbaar veel te veel produceren. En die staatssteun mag wel? Vreemd….

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  01/09/2015 - 15:20 15:20

  Maar boeren uit andere landen die veel te veel produceren krijgen ook staatssteun. Als ze dat in België niet krijgen is dat oneerlijke concurrentie!

  Wat mij betreft gaat er geen cent extra naar boeren. Er is al heel wat jaren overproductie in allerlei sectoren en dat is echt een gevalletje eigen schuld dikke bult. Er zijn gewoon teveel boeren die allemaal hun bedrijf uitbreiden. Nog langer doorgaan met dit systeem is dom. We blijven zo veel te veel produceren en helpen daarbij de boeren in arme landen om zeep door ons subsidievoer daar te dumpen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN