More

  RECENTE POSTS

  OMG! Game of Thrones s8 krijgt afleveringen van misschien wel 2 uur!

  De totaalheersserie Game of Thrones krijgt in het achtste (!) en laatste seizoen afleveringen van misschien wel twee uur! Ze gaan in elk geval een stuk langer duren dan nu. *Gasp* Eerst zou het alleen een zevende seizoen betreffen, die -uiteraard- in tweeën werd gesplitst, maar nu is bevestigd dat het toch echt seizoen 8 gaat worden, bestaande uit zes afleveringen. Seizoen 7, waar nu twee afleveringen van zijn uitgezonden, heeft in totaal zeven afleveringen die rond de 50 minuten duren.

  HBO maakte zich wat zorgen over de extreme lengte van de afleveringen van Game of Thrones in seizoen acht, maar omdat de serie ongekend populair is, zijn all bets off. Seizoen 7 is nu flink op gang. De laatste aflevering zal maar liefst 82 minuten duren. In plaats van seizoen 7b, wordt het dus officieel seizoen 8! *in handen wrijft* Winter is here and it’s going to be awesome.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  28/07/2017 - 16:45 16:45

  Tja. Dus van hetzelfde materiaal dat ze in seizoen 7 in 7 afleveringen dachten te kunnen gieten gaan ze nóg eens een extra 16 uur televisie brouwen? Ik vind het nu al knap langdradig worden en iets zegt me dat die 16 uur extra tv niet bepaald flitsend gaat worden. Misschien de finale en ik zat erop te hopen dat die nu eindelijk zou komen.
  Maar goed, ik snap HBO wel. Een van de weinige echt goeie melkkoeien die je nog hebt doe je niet zomaar naar de slager.

  Mike de M
  Mike de M
  Lid
  28/07/2017 - 18:15 18:15

  Een kant nog wal baggerpost waar ik precies net wijs van ben geworden als die andere GoT post van je. Doe maar niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN