More

  RECENTE POSTS

  OH-EM-DJEE! Een grappige PvdA’er!

  Laat Jake het maar niet horen, dat kost ons weer een godsvermogen aan zuurstoftanks, maar we zijn een grappige PvdA’er op het spoor. En dan niet grappig op het gebied van “Ja en dan mag je blij zijn dat je meer belasting mag betalen, want dan heb je veel verdiend” want zulke grapjurken helpen we hier altijd met een blok beton om hun poten de Maas in, maar het type die best wel een grappig stukje uit hun pen krijgen. Het pennetje is wel gedoopt in Fluorantimoonzuur wegens dat de PvdA niet mee mag spelen in Utrecht maar hee, het is een PvdA’er dus we leggen de lat laag. Het is dat we reeds prima voorzien zijn op het gebied van linkse hippies in de redactie, anders zouden we wellicht zelfs een gastcolumn aanbieden. Het is natuurlijk nog maar de vraag (nu het de JS zijn) of ze niet door invloeden van buitenaf hun waanbeelden vroegtijdig loslaten en de PvdA verlaten, in dat geval staan wij paraat om deze virtuoos te contracteren. Overigens is er altijd de vrees dat na 1-2 goeie stukjes de kwaliteit 180 graden de andere kant op windvaant, dus voorlopig moet u het alleen met dit persbericht doen.

  stinkende kuthippies

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flappie
  01/05/2014 - 18:33 18:33

  Goh, dacht ik toch echt “gemeentewegwerker” te lezen.
  /krabt achter zn oren

  G. de Vader
  G. de Vader
  Gast
  01/05/2014 - 20:23 20:23

  Ik ken een veel grappiger PvdA-er. Ene Diederik Samsom die weer een beetje links komt lullen voor de verkiezingen. Echt, zo grappig.

  Incator
  Incator
  01/05/2014 - 20:44 20:44

  Ik heb uren in het stemhokje staan twijfelen, beduusd als ik was door de visie van de PvdA. Bovendien kun je nooit genoeg lege kantoorgebouwen hebben natuurlijk.

  Maar. Het moet toch even geobserveerd worden. De pvda krijgt een afstraffing omdat hun ruggengraat minder stabiel is dan een pipimplantaat en ze in alles met de vvd meedoen… en als straf gaan heel veel andere partijen nu met de vvd in de colleges zitten.

  Ik neem aan dat de vvd-spindoctors daar nog wel een leuke champagne op hebben opengetrokken.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  01/05/2014 - 22:49 22:49

  [quote]De PvdA-jongeren zijn vooral verbaasd over de ‘’constructieve’’ houding van de SP. De Goeij: ‘Met een partij als de Utrechtse SP willen wij ook wel besturen. De partij wil zo graag een wethouder leveren dat ze bereid is om in elke combinatie samen te werken, razendsnel haar standpunten inlevert en heeft meegetekend met de coalitiepartners. Ik ben blij dat de formatie maar een maand duurde: een paar weken langer onderhandelen, en de SP had helemaal geen principes meer over’. [/quote]

  haha! kostelijke pvda projectie! Het zit er al vroeg in bij die gasten

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/05/2014 - 10:55 10:55

  Een dergelijk cynisch stukje is gemakkelijk te schrijven. Maar als je als PvdA een pak op je donder gekregen hebt omdat je eenzelfde houding aannam als die waarvan je je tegenstanders nu beschuldigt, zal het stuk je meer kwaad dan goed doen.

  Verweef het liever met een flink stuk zelfspot: “De SP liet zo snel hun principes varen dat het ons zelfs opviel”.
  Dan ben je pas een vent.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN