More

  RECENTE POSTS

  Off to Never Neverland

  Er zijn dagen dat we onze reetmail openen en lachend een side open klikken. Soms moeten we dan meteen huilen om de bedroevende kwaliteit maar er wordt nochtans veel gelachen hier in de bunker. Soms krijgen wij echter berichten waar wij he-le-maal niet blij van worden. Peter Pan Speedrock geeft aan, na 20 jaar als een dolle te hebben gerockt, er mee te stoppen.

  Wij zijn er even stil van. Natuurlijk snappen we dat het voor de jongens eens een keertje tijd wordt voor wat anders maar kom op, als de Rolling Stones zich nog met een rollator het podium op weten te slepen, waarom dan bij deze meer dan sympathieke gasten niet? Nou vreet dat natuurlijk calorieën dat keer op keer met beukende vaart de vetste rock en roll die Nederland heeft voortgebracht sinds Asmodeus uit de speakers te blazen maar wij weten uit betrouwbare bron dat die ruimschoots werden aangevuld met gehaktstaven en bier. Dat kan het dus niet zijn. Gelukkig is het niet meteen morgen afgelopen en doen ze nog één keer een tour. Heeft u deze mannen nog nooit live gezien ondanks uw rockende inborst? Dan raden wij met klem- en lichte dwang aan dit te gaan doen. Peter Pan Speedrock laat zowel bij de jonge- als de wat belegener rocker het bloed sneller stromen, de wilde haren groeien en doet de oren suizen. Wij gaan ze zeker nog zien en daarna echt enorm missen. God Killerspeed, jongûhs!

  PETER PAN SPEEDROCK ANNOUNCES FAREWELL TOUR"It was loud, mean, fast & dirty"An international farewell tour in 2016…

  Posted by peter pan speedrock on donderdag 26 november 2015

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  26/11/2015 - 15:19 15:19

  Ik ben niet echt een rocker, maar PPS-concerten heb ik toch regelmatig bezocht. Al was het alleen maar voor de sfeer en als goed excuus om weer eens een avondje stevig te zuipen met vrienden.
  RIP voor de nabestaanden zullen we maar zeggen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN