Post uit Brussel. Even openmaken. Ah. Of Rutte even 642 miljoen extra wil aftikken voor de EU. Dat komt door de herberekening van de omvang van onze economie, waardoor bijvoorbeeld uitgaven voor defensie niet langer gelden als kosten maar als – jawel – investering. Die aanpassing was ook de reden dat Rutte ineens het financieringstekort onder de 3% had. Hadden we die aanpassing niet gehad, dan had Nederland (mogelijk) een boete moeten betalen. In plaats daarvan krijgen we nu een factuur. Maar niet getreurd: WIJ mogen de Commissaris van Niks leveren. Bovendien doet Europa mooie dingen van dat geld. De gasrekening van de Oekraïne betalen bijvoorbeeld (komt allemaal terug)(echt)(met rente). Dat is zo’n land waar ze met het raam open slapen omdat ze de radiatorknop nog niet uitgevonden hebben. Hebben de boeren het ook lekker warm. Onderwijl zit Rutte vanavond in Brussel te lullen over dat u uw huis eens moet voorzien van HR+++++ glas, anders gebruikt u teveel energie.

Goedenavond.

rutte.europa.schuldencrisis.akkoord.425

9

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
9 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Je Verwacht Het Niet! Nivelleren Is Een Feest! | Vespissimo.comRoel ZwaarSjofels de PofelsG. de VaderTheStef Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
G. de Vader

Dehnus Nörder
Dehnus Nörder

Klinkt eerder alsof Mark betrapt is op creatief boekhouden op zijn Grieks.

Flappie
Flappie

Op z’n Frans /ftfy

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Rutte die de quasi boze vermoorde onschuld speelt, dan weet ik genoeg: toneelspel voor de bühne.

TheStef
TheStef

Het VK zelfs 2.2 mrd euro, en die hebben niet eens een euro

G. de Vader

Dit was inderdaad allang bekend, alleen het bedrag niet. Aanleiding voor de ‘herberekening van de omvang van de economie’ was het gat in de Europese begroting. Anders dan wat de EC haar lidstaten voorschrijft, wordt dat natuurlijk niet gedekt door bezuinigingen. Rutte heeft daar wel op aangedrongen (samen met Cameron, met wie onze homo zulke dikke maatjes is), maar Jut en Jul worden in Europa niet al te serieus genomen.

Sjofels de Pofels
Eindbaas!
Sjofels de Pofels

Het gat is toch niet groter als 3% he, anders BOETE!

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Mensen, waar hebben we het over. Laten we ons [url=http://www.parool.nl/parool/nl/4048/AMSTERDAM-ZUIDOOST/article/detail/3775286/2014/10/24/Fractievoorzitter-GroenLinks-Zuidoost-boos-over-Zwarte-Piet-beeld-Nelson-Mandela.dhtml]bezighouden met echt ter zake doende discussies![/url].

trackback

[…] u nog? Bijna een maandje geleden. Of we nog even voor het eind van het jaar 642 miljoen eypo extra willen overmaken aan de geldverbrandfabriek in Brussel. Het zou tot de bodem worden uitgezocht door Mark Rutte en […]