More

  RECENTE POSTS

  Of anders laat je even 50 kernbommen in Turkije slingeren

  Dat het in Turkije niet helemaal lekker gaat, mag eigenlijk wel duidelijk zijn. De “mislukte” coup werd binnen enkele uren gebruikt om duizenden rechters uit hun positie te zetten en een klopjacht te openen op elke politieke tegenstander van Erdogan. Intussen speelt de EU een soort blauwhelmmoeder die probeert met snoepjes Erdogan ervan te overtuigen niet te veranderen in een op macht beluste dictator die rücksichtlos alle mensenrechten even laat voor wat ze zijn (namelijk: een stukje papier om op z’n gouden toilet zijn reet mee af te vegen).

  Erdogan lijkt er niet erg van onder de indruk en gaat ondertussen gewoon door met een nieuwe renditie van de episode van de Kraaienpartij. Nu is het al dubieus dat de fluwelen handschoentjes op dit gebied aanblijven om de vluchtelingendeal niet in gevaar te brengen – handen opsteken wie denkt dat die vluchtelingen bij Erdogan in goede handen blijven -, maar het wordt helemaal eng als je weet dat ruim 25% van het nucleaire arsenaal van de NAVO zich op Turks grondgebied bevindt. Ja, een op macht beluste totalitaire (MAAR WEL DEMOCRATISCH VERKOZEN) führer met toegang tot kernwapens. Gelukkig kan daar absoluut niets misgaan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  jihadlover
  jihadlover
  Lid
  22/07/2016 - 12:06 12:06

  Het is erg genoeg maar die 25% slaat op de bommen quasi onder NAVO bevel. Wie gelooft dat de VS de NAVO, anders dan op bevel van Washington, op de rode knop laat drukken is een tikkeltje naief. Daarnaast beschikt “Europa” uiteraard over de nationale nucleaire arsenalen van Frankrijk en Groot Britannie. Overigens vermoed ik dat de megalomane Fuhrer van Turkije met deze greep naar de nucleaire macht zijn doodvonnis heeft getekend.

  Terra Incognito
  Lid
  22/07/2016 - 14:32 14:32

  Nee joh, komt keihard goed met onze vrolijke vriend. Afspraak is afspraak, joh.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN