More

  RECENTE POSTS

  Oeps. Hij is fout.

  Jaren aan de dienstregeling gewerkt, dat heeft de NS. Maar dan even de bordjes controleren op fouten voordat je ze gaat drukken? Dat is toch wat moeilijk als je wel 2 stations van naam verandert.

  Station Koog-Zaandijk moest namelijk Station Zaandijk Zaanse Schans worden. Dit zodat de toeristen voortaan verdwaald in Zaandijk stranden, wat aanzienlijk minder ver de weg kwijt raken is dan in Zaandam. Daar staat namelijk weliswaar een hotel dat iets weg moet hebben van de Zaanse architectuur uit de molentijd, maar daar is niet de Zaanse Schans. Wat het verder wel is weet niemand echt zeker. Ja, duur.

  Niet de Zaanse Schans. Mogelijk wel uw vorige LSD trip.
  Niet de Zaanse Schans. Mogelijk wel uw vorige LSD trip. Sowieso duur.

  Het geheel ligt overigens allemaal in Zaanstad. Dat is geen stad, maar een gemeente. Voornamelijk bekend wegens Gekke Faber, bovenstaand gedrocht en de 1,9 miljoen toeristen per jaar trekkende Zaanse Schans. Het dichtsbijzijnde station (1400 meter lopen) voor de Zaanse Schans ligt in Zaandijk, vandaar dat men ervoor koos Station Koog-Zaandijk om te dopen tot Station Zaandijk Zaanse Schans.

  Nu ligt de Zaanse Schans zélf wel weer in Zaandam. En dat is dus te moeilijk voor de Stagiair (m/v, ook parttime) die van al die Zanen dodelijk verward raakte. En dan gaat het dus fout.

  Wellicht volgende keer deze aannemen.

  Hoewel, bij de digidienst van de NS konden ze het ook niet helemaal meer volgen. Daar raakte ze van dat hele Zaandam – Zaandijk – Zaanse Schans gebeuren zo verward dat ze voor de digitale infoborden gewoon maar iene-miene-mutte hebben gedaan en toevallig twee van de drie goed hadden.

  Jammer dat er nu niemand nog weet hoe ze in Zaandijk moeten komen.

  Politie Zaandijk. Met de trein komt hier straks geen hond meer.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  13/12/2016 - 21:39 21:39

  * mompelt iets over Zaaniken *

  😉

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  14/12/2016 - 09:09 09:09

  Krommenie-Ass. Op Retecool. Je verzint het niet.

  Bismarck
  14/12/2016 - 10:34 10:34

  Zaanwat?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN