More

  RECENTE POSTS

  Oekraine referendum: We are wereldnieuws

  Zoals u als trouwe lezer weet duwt Retecool gestaag post na post online over het aanstaande referendum. Het onderwerp leeft op de redactie en er wordt af en toe verbaal gevochten om tijdslots voor een post. Heerlijk dus. Gelukkig begint in den lande het ook steeds meer zichtbaar te worden dus het debat komt goed op gang.

  Maar, de vraag is dan, boeit het de rest van de wereld ene fuck? Of is als je referendum zegt buiten Vernederland het enige waar men aan denkt “Brexit”? Want dat WIJ iedere ochtend een Referendum Newsroundup kunnen vullen met cuntent wil niet zeggen dat voorbij dit kikkerlandje van melk en honing het referendum van 6 april wordt gezien als die tornadoveroorzakende vlinder.

  Nou, dat blijkt dus mee te vallen, men weet ervan en er wordt over gerapporteerd. De BBC bijvoorbeeld kwam naar Nederland om erover aan de mensen te vragen. Ook de Kyiv Post rapporteert, maar dat kan er mee te maken hebben dat zo ongeveer voor hun deur een fleshlight flash mob gehouden werd.

  Soppende pruimen
  Zij zijn dus helemaal niet bezig met het referendum

  Een aantal Oekraïense intellectuelen roept Nederlanders op te gaan stemmen en Sputnik News verslaat ook voor haar lezers de situatie hier. Ook de regering van Oekraïne houdt events in Nederland en kondigt die aan via Interfax UA en natuurlijk is het nieuws dat Nigel Farage van EU geld komt bieren het neekamp steunt.

  Nigel Farage, 0,14 seconde nadat Thierry Baudet met z'n broek op z'n enkels de vergadering binnen kwam lopen.
  Nigel Farage, wel heel erg bezig met het referendum, op deze foto exact 0,14 seconde nadat Thierry Baudet met z’n broek op z’n enkels ook bij de vergadering binnen kwam lopen.

  Ten slotte is daar nog de kwaliteitscourant The Sun die weet te melden dat Nederland een referendum wil gaan houden over een Nexit. Retecool is daar dan natuurlijk weer als de kippen bij, want een van onze kerncompetenties is formuliertjes invullen.

  Alweer een referendumpots? Ja. Duh. Die subsidie moet wel op. Wij zijn helemaal voor samenwerking. Alle posts over het referendum vind je hier. Verder doen we soms nog wel eens andere dossiers, zoals recepten aanleveren voor het bloeddicht afkitten van uw slagaders. Ons voor keiharde collaborateurs uitmaken kan op Twitter, grapjes posten over treinen die naar het oosten rijden als je ‘nee’ stemt mogen ook op Facebook, maar dan moet u ons ook wel even liken.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  20/03/2016 - 00:08 00:08

  Nou. Blij voor jullie dat het dan in ieder geval op de redactie nog leeft.
  Is de F1 al begonnen of kan ik weer naar bed?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN