More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: WAAR BLIJFT MIJN STEMPAS!1!1!!!?

  Waar is mijn stempas?!?!?!?! is een veelgestelde vraag aan uw Retecoolredactie. Begrijpelijk, want voor hetzelfde geld hebben HULLIE besloten u uw stemrecht te ontnemen om het referendum te frustreren en de expansie van de EU verd.., excuseer we dwalen af.

  Ten eerste hoeft u niet bang te zijn dat de overheid u bewust dwars zit. U overschat schromelijk de capaciteiten van de overheid. Ze hebben meer dan genoeg moeite om ‘s ochtends de eigen computer op te starten, laat staan dat er nog tijd over is om een evil plot jegens u uit te denken.

  Dat gezegd hebbende, waar is die stempas nou voor dat referendum op 6 april?

  Volgens de regels van het spel moet u deze krijgen, uiterlijk 14 dagen voor het referendum. Dus nee, als u hem nog niet heeft, dan kan dat prima kloppen. Pas over 2 weken, op 23 maart 2016 moet u zich misschien een beetje bezorgd gaan maken, maar dan is er nog ruim de tijd om even met uw Gemeente te bellen voor een vervangende stempas. Tenzij u in (bijvoorbeeld) Harderwijk woont, want dan had u hem al gehad moeten hebben. Wilt u weten hoe de stempas (of andere parafernalia) eruit zien? Kijk dan HIERRR.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN