More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Voor een fitte Oekraïense economie

  Sportscholen. Het is economisch gezien een dingetje in Nederland: je sluit in december een abonnement af, gaat er in januari 2 keer heen en betaalt je de rest van het jaar blauw aan contributie omdat je toch echt heus wel weer van plan bent weer te gaan sporten.

  Hieronder een indruk van hoe het er in Oekraïne aan toegaat. Niks geen gesloten fitnessruimtes waar je met 1414 andere bezwete menspersonen je kerstkilo’s eraf aan het werken bent. Gewoon: buiten. Op een stang. Wat is dat nou voor economisch inzicht? Wij zeggen: daar liggen kansen. Onze fitness guilttrip constructies kunnen daar vast ook wel succes hebben. Handelsgeld voor dat fitnessconcern met die vrouw met de grote borsten! Economische kansen. Marktonderzoek doet u hieronder. Voor de kennis van de economie. Uiteraard.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons vlogt volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  trackback
  15/03/2016 - 12:49 12:49

  […] Oekraïne Referendum: Voor een fitte Oekraïense economie – retecool (satire) […]

  trackback
  15/03/2016 - 15:35 15:35

  […] Oekraïne Referendum: Voor een fitte Oekraïense economie | Retecool – retecool (satire) […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN