More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum- Retevisie In Brussel

  Waarschijnlijk is bij u de vraag gerezen wat wij nou precies doen met dat stukslaan van jullie belastingcenten. Nou, los van promotie, servertijd, extra manuren en bier, hebben we dus ook even een camerateam naar Brussel gestuurd om wat politici en een dode vis eens te polsen. Onze vlogfakir, LB heeft een fijne compilatie in elkaar gedraaid.

  We zijn op pad gegaan en hebben een enigszins fotogeniek persoon van de straat geplukt. Taart wilde niet nog meer in beeld, Frodo heeft een radiohoofd en de rest van de redactie had Andere Drukke Dingen te doen. Gelukkig heeft de man een prettige stem en stelt de vraag: Hoe Denkt Men in Brussel over dit Referendum? Take it away, random persoon!

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN