More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 8 maart 2016

  Met nog vier weken te gaan tot we beginnen aan het grote “Iedereen kan kleuren met Ravensburger Geenpeil” event van het jaar is hier de eerste (en vanaf nu dagelijkse) Referendum News Roundup.

  Geen extra stembureaus voor referendum in Oldenzaal

  De gemeente Oldenzaal hoeft geen extra stembureaus te openen voor het Oekraïne-referendum op 6 april. Dat heeft de rechtbank bepaald in een kort geding dat was aangespannen door Stichting GeenPeil, de initiatiefnemer van het referendum.

  Bron: NOS.nl

  Referendum in Salland op vertrouwde locaties

  Sallanders kunnen gewoon op hun vertrouwde locaties hun stem uitbrengen op het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Ook blijven de kosten in zowel Olst-Wijhe als in Raalte binnen het door het Rijk beschikbaar gestelde budget.

  Bron: Nu.nl

  ‘Betekent democratie niet gewoon dat het volk zelf de baas is, waarbij meeste stemmen gelden? Nou, dat valt vies tegen’

  GeenPeil-referendum is slechts een kans om ‘Lekker puh!’ te roepen naar de Hoge Heren

  Essay over de zin, de onzin en voornamelijk het waarheidsgehalte van de democratiespin van Geenpeil en het nee-kamp.

  Bron: TPO.nl

  VARA-leden: ‘Referendum is racisme, seksisme, haatzaaien, kolonialisme, extreemrechts

  De NPO-omroep Vara roept kiezers op om met het referendum niet te gaan stemmen, omdat de drijvende kracht achter het referendum geenstijl is, en de roze buren een onderdeel van TMG vormen. Bert Brussen vindt daar iets van.

  Wel zielig voor al die mensen in de Oekraïne: straks krijgen ze geen associatieverdrag omdat een VARA-ledenwebsite alle associatieverdragvoorstanders heeft opgeroepen niet te gaan stemmen.

  Bron: TPO.nl

  Extra uitzendingen over Oekraïne-referendum bij NOS

  In ‘NOS Nederland Kiest – Het Referendum’ op 5 april (20.30 uur, NPO2) wordt door Rob Trip en Dionne Stax antwoord gegeven op deze vragen en zijn voor- en tegenstanders van het Verdrag aan het woord. Een dag later weten we hoe Nederland gestemd heeft. De prognose van de uitslag door een onderzoeksbureau is te zien in ‘NOS Nederland Kiest – De Exitpoll’ (20.30u, NPO1) en in Nieuwsuur (NOS/NTR) worden alle uitslagen bekend. (22.00 uur, NPO2).

  Bron: Radio.nl

   

  Niet plaatsen verkiezingsborden Alphen aan den Rijn voor referendum onbegrijpelijk

  De SP fractie zal burgemeester Spies oproepen om de borden alsnog te plaatsten.

  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft besloten om voor het referendum van het associatieakkoord met Oekraïne op 6 april aanstaande geen verkiezingsborden te plaatsen. Door het niet plaatsten van de verkiezingsborden geeft de gemeente aan het referendum over het associatieverdrag vrijwel geen aandacht te willen geven. Eerder al schrapte de gemeente 6 stembureaus.

  Bron: Gouwe Koerier

  Son en Breugel voor rechter om aantal stemlokalen Oekraïne-referendum; over week uitspraak

  Son en Breugel heeft zich maandagmiddag voor de rechtbank in Den Bosch moeten verantwoorden voor de keuze om slechts drie stemlokalen te openen tijdens het Oekraïne-referendum op 6 april.

  Bron: ED.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN